Baby Lasagna

Marija Šerifović razkrila, kaj si misli o hrvaškem predstavniku za pesem Evrovizije

D.K.
8. 3. 2024, 10.33
Posodobljeno: 8. 3. 2024, 10.45
Deli članek:

Marija Šerifović je spregovorila o glasbeniku, ki bo Hrvaško zastopal na letošnji Evroviziji.

instagram
Marija Šerifović

Tekmovanje za pesem Evrovizije, ki bo potekalo od 7. do 11. maja v Malmöju na Švedskem, sicer že zdaj dviga precej prahu. Številni pa zmago pripisujejo hrvaškemu glasbeniku. 

Baby Lasagna je odličen

Zmagovalec letošnje Dore, Baby Lasagna oziroma Marko Purišić, je s svojo pesmijo "Rim Tim Tagi Dim" že pritegnil veliko pozornosti, o njem se govori tudi izven meja Hrvaške. Marko trenutno velja za favorita na evrovizijskih stavnicah s 17-odstotno možnostjo za zmago, podporo pa je prejel tudi od številnih evrovizijskih strokovnjakov in oboževalcev. O njegovem nastopu pa je zdaj spregovorila tudi Marija Šerifović, srbska pevka, ki je leta 2007 zmagala na Evroviziji s pesmijo "Molitva". Marija je pred svojim zagrebškim koncertom razkrila, da je spremljala Doro in delila svoje mnenje o hrvaškem predstavniku.

"Vedno spremljam tako nacionalne izbore za predstavnike na Evroviziji kot tudi samo tekmovanje. Všeč mi je ta atmosfera, v meni še vedno gori želja po tekmovanju. Spremljala sem tudi Doro in mislim, da je Baby Lasagna odličen. Teyi Dori, ki bo predstavljala Srbijo, pa tudi vsem drugim udeležencem želim veliko sreče in pozitivne energije," je dejala za 24 sata. 

Pri tem naj omenimo, da je na Beoviziji, na kateri Srbija izbira svojega predstavnika za pesem Evrovizije, zmagala 22-letna pevka Teodora Pavlovska z umetniškim imenom Teya Dora. čeprav so gledalci največ glasov prisodili pevki Anđeli Ignjatović - Breskvici s skladbo Gnezdo orlovo, medtem ko je strokovna žirija največ točk prisodila Teyi Dori s pesmijo Ramonda. Zaradi omenjenega so nezadovoljni gledalci za soboto napovedali protest pred zgradbo RTS v Beogradu, v upanju, da bo na Evrovizijo na koncu vseeno odšla Breskvica.

Zmagovalka Evrovizije spregovorila tudi o materinstvu

Marija Šerifović se je v pogovoru dotaknila tudi svojega koncerta in materinstva. Pred nekaj meseci je namreč postala mamica fantka, s katerim pogosto deli objave na družbenih omrežjih. Pred kratkim pa je tudi razmišljala o velikem zanimanju javnosti za njeno zasebno življenje.

"Ničesar ne skrivam, samo mislim, da če sem pevka in javna osebnost, nisem javno stranišče. Moje življenje, moja duša ima pravico do miru in spokojnosti in do neke popolnoma zakopane plati življenja in tega nikomur ni treba vedeti. Pa ne zato, ker bi nekaj skrivala, ampak zato, ker ne bi rada izpostavljala javnosti svoje družine, prijateljev ... Kar dam, dam. Kar ne dam, ne dam," je povedala za InMagazin.

Konec leta 2023 je glasbenica z objavo na Instagramu potrdila, da je dobila otroka, in sinu na družbenih omrežjih namenila ganljiv zapis.