Zmenek

Meghan in Harry na večerji v Austinu obujala spomine, bila sta dobro razpoložena

D.K.
8. 3. 2024, 08.31
Posodobljeno: 8. 3. 2024, 11.02
Deli članek:

Pred današnjim nastopom vojvodinje Susseške na konferenci SXSW sta se Meghan Markle in princ Harry odpravila na poseben zmenek.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry

V četrtek zvečer si je par privoščil večerjo v Soho House Austin v Teksasu. 42-letna Meghan in 39-letni Harry sta namreč od doma v Montecitu v Kaliforniji odpotovala v Austin, kjer bo vojvodinja sodelovala na otvoritveni konferenci ob mednarodnem dnevu žena.

Obujala spomine

Meghan in Harry sta večerjala za kotno mizo v klubu zasebnih članov. "Bila sta srečna in dobro razpoložena," je za People povedal eden od gostov lokala. Bila sta zelo skromna in zdelo se je, da sta bila vesela, je dodal.

Soho House je za par zelo poseben kraj, julija 2016 sta namreč imela svoj prvi zmenek v SoHo House v Londonu. "Rdečih lic, prepoten, s pol ure zamude, sem stekel v restavracijo, v tiho sobo, in jo našel, ko je sedela v majhnem prostoru, na nizkem žametnem kavču, pred nizko klubsko mizico," se je spominjal Harry.

"Bila je oblečena v črni pulover, kavbojke, petke. Nisem nič vedel o oblačilih, vendar sem vedel, da je bila šik," je zapisal Harry. "Videl sem jo na toliko fotografijah z modnih snemanj in televizijskih oddaj, vse glamurozno in sijoče, a tukaj je bila, brez odvečnih dodatkov, brez filtra ... in še lepša. Lepota, ki udari kot srčni infarkt. Poskušal sem to obdelati, se trudil razumeti, kaj se dogaja z mojim krvnim tlakom in živčnim sistemom, in zaradi tega moj možgani niso mogli obdelati več podatkov. Pogovor, prijetnosti, kraljeva angleščina, vse je postalo izziv." Meghan je po srečanju še isti večer preko videa poklicala Harryja. Dogovorila sta se za naslednje srečanje. Strinjala sta se, da se bosta naslednji večer spet sestala v Soho House.

Danes se bo Meghan pridružila dogodku z naslovom "Rušenje ovir, oblikovanje pripovedi: Kako ženske vodijo na in izven zaslona" skupaj s Katie Couric, Brooke Shields in Nancy Wang Yuen. Razpravo bo vodila Errin Haines, gostiteljica podkasta The Amendment in urednica pri The 19th News.