Pevka se z odločitvijo ne strinja

Severini odvzeli skrbništvo in malega Aleksandra vrnili k očetu

S.Š.
23. 1. 2024, 20.24
Posodobljeno: 23. 1. 2024, 20.24
Deli članek:

Po novici, da je Vrhovno sodišče Republike Hrvaške Severini vzelo skrbništvo nad sinom Aleksandrom in ga vrnilo očetu, se je pevka oglasila na svojem Instagram.

STA
Severina

Nacional.hr je danes poročal, da je sodišče odločilo, da si par ne bo več delil skrbništva nad sinom in da ta odločitev stopi v veljavo takoj – brez čakanja na Severinino morebitno pritožbo.

Pevka je po odločitvi sodišča na svojem Instagramu delila fotografije z Aleksandrom, ko je bil ta še dojenček in pripisala: “Samo da vas spomnim, kdo so bili strokovnjaki, na katere se sklicuje vrhovno sodišče. Izvedenci so bili ustrahovani in izsiljevani. Vrhovno sodišče je zahtevalo, da koruptirani izvedenec, ki so mu grozili, po treh letih in pol ponovno poda svoje mnenje,” je navedla pevka.

Aleksandar naj bi želel ostati z mamo

Kot poročajo Hrvaški mediji je iz sodbe razvidno, da nihče izmed izvedencev v zadevi Popović - Vučković ni bil zaslišan, temveč je sodišče razpolagalo zgolj s pisnimi izvidi in mnenji izvedencev.

Severinin odvetnik je povedal, da se z odločitvijo sodišča ne strinja in da je ne more komentirati.

Takoj po objavi novice je pevka prejela številna sporočila podpore, v katerih je bilo poudarjeno, da je Aleksandar izrazil željo, da bi bil s svojo mamo.