Z družino uživa v Dubaju

Pred zimo pobegnila tudi Lea Filipovič

S.Č.
22. 1. 2024, 18.22
Deli članek:

Slovenska vplivnica Lea Filipovič je svoje sledilce presenetila z nenadnim pobegom pred zimo v sončni Dubaj.

Facebook
Lea se te dni mudi v Dubaju.

Ta destinacija postaja vse bolj priljubljena med znanimi Slovenci, ki si želijo pobegniti pred hladnimi zimskimi meseci in uživati v toplejšem podnebju. Lea Filipovič, bolj poznana kot Lepa Afna, je svojo odločitev delila s sledilci na družbenem omrežju Instagram, kjer redno osvetljuje svoje življenje.

V Dubaju Lea uživa v družinski idili s svojimi najbližjimi - mamo, očetom, bratom in svojim otročkom. Njeni sledilci so bili priča prelepim trenutkom, ki jih deli na svojem Instagram profilu, kjer se odraža njen pester družinski vsakdan. Spremljajo lahko njene sprehode ob obali, raziskovanje znamenitosti in sproščanje ob morju, pri čemer družinsko vez še dodatno poudari.

Nedavno je Lepa Afna svoje sledilce nasmejala z zabavno zgodbo o svojem bratu, ki je za nekaj časa prevzel vloge varuške za njeno malčico. Ta prisrčen trenutek je pokazal, da tudi v vplivniškem svetu ni vedno vse popolno, ampak so tovrstni vsakodnevni trenutki prav tako del življenja.

Lea ni edina, ki se je odločila za beg v tople kraje. Vse več slovenskih znanih obrazov se odloča za podobne korake, predvsem v zimskem času. Ta trend se iz leta v leto krepi, saj se vplivne osebnosti odločajo za daljša bivanja v tujini, kjer si privoščijo zimske radosti v drugačnem okolju.

Poleg družinskega življenja pa Lea redno deli tudi svoje kulinarične užitke. Njene objave na družbenih omrežjih prikazujejo raznolikost dobrot, ki jih odkriva v Dubaju. S tem vzpodbuja sledilce k raziskovanju novih okusov in kulturnih posebnosti, ki jih ponuja ta čudoviti del sveta.

Afna, kot pravi zase, tako ostaja zvesta svoji vlogi vplivnice, ki ne le deli svoje življenje z javnostjo, ampak tudi spodbuja svoje sledilce k pozitivnemu razmišljanju, raziskovanju novih krajev in uživanju v vsakem trenutku. Pobeg v Dubaj ji omogoča, da ustvari novo poglavje svoje zgodbe, ki jo s ponosom deli s svojo virtualno skupnostjo.