Dojenčica Gabriela

Odzivi: Najlepša trojka Luke Dončića

R.T.
2. 12. 2023, 10.45
Posodobljeno: 2. 12. 2023, 11.19
Deli članek:

Luka Dončić je poskrbel za najlepšo trojko svojega življenja, njegova družina namreč zdaj šteje tri člane. Novorojenčica Luke Dončića in Anamarie Goltes je že takoj ob rojstvu deležna velike pozornosti.

Instagram

Anamarija je uspešno skrivala svoj trebušček celotno nosečnost in tako sta novopečena starša včeraj poskrbela za veliko presenečenje z objavilo prve fotografije male Gabriele.

Čestitke mladi družinici letijo z vseh strani. Od naših estradnikov so mladi družinici med prvimi čestitali kajakaš Peter Kauzer, pevki Senidah in Tinkara Fortuna, Challe Salle, virtualni objem pa je poslala tudi Alya. Gregor Trebušak je v čestitki zapisal, da bo Dončić zdaj lahko nabiral trojčke, veliko bo skakal, še več podajal mamici...ampak pri Gabijeli pa bo imel ves čas točke, in čestitko zaključil z radi se imejte. Denis Avdič je mlademu očku v komentarju pod sliko zapisal, da bo zdaj videl, kako je biti buden zaradi nekoga drugega ob treh zjutraj. In zaželel veselje, srečo in zdravje Gabrieli. Babica Mirjam Poterbin je sinu čestitala tudi prek spleta in je fotografijo komentirala s tremi srčki, odzvala pa se je tudi prababica Milena Poterbin.

Luka bo izpustil naslednjo tekmo svojega kluba Dallas Mavricks, soigralci mu to prav gotovo ne bodo nič zamerili in so pohiteli s čestitkami. Na par so se spomnili tudi mnogi slovenski in tuji košarkarski asi, med drugim Zoran Dragić, Luka Rupnik, Dino Murić, LeBron James, Pau Gasol, Steve Nash, Boban Marjanović, Rudy Fernandez. Čestitatke pa so priletele tudi s strani Cedevite Olimpije, Crvene Zvezde in Košarkaške zveze Slovenije.