Dopolnil bi 50 let

Tako se je Vin Diesel poklonil Paul Walkerju za rojstni dan

S.Č.
1. 12. 2023, 17.47
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 17.55
Deli članek:

“Svet ni enak, brat” je na družbenem omrežju Instagram zapisal Vin Diesel pod njuno skupno sliko in mu tako zaželel za 50 let, ki bi jih letos praznoval pokojni Paul Walker.

Profimedia
Paul Walker

Šestinpedeset letni igralec Vin Diesel, je na svojih omrežjih objavil ganljivo fotografijo sebe in najboljšega prijatelja Paula Walkerja, ki je življenje izgubil leta 2013 v prometni nesreči. “Desetletje…Deset dolgih let in zdi se mi, da smo ti še včeraj peli vse najboljše za tvojih 40 let” je dodal Vin. To je bil zadnji rojstni dan, ki sta ga praznovala skupaj. »Svet ni isti, brat ... kot vrsta bi lahko rekli, da se borimo. Ampak pomislim nate, se nasmehnem in vem, da bo vse v redu,« še dodaja Vin. 

Diesel je nato delil zgodbo o fotografiji, na kateri je bila videti mlajša različica obeh igralcev; Walkerjeva roka okoli Diesla in Diesel drži nekaj, kar je videti kot mešalec za koktajle.

»Zame ta slika predstavlja trenutek, ko sem vedel, da bova brata za večnost,« je pojasnil Diesel. »Januar 2010, noč preden sva s tabo odšla na Haiti … strast in veselje, ki si ga imel, da si preprosto pomagal ljudem. Rekli ste, da prvim posredovalcem ne bi bilo treba nikogar čakati ... in da ste temu želeli posvetiti svoje življenje. Prvi posredovalci ... to je bil tvoj pravi jaz in to si delil z menoj, svojim bratom.«

Profimedia
Vin Diesel

Potres, ki je prizadel Haiti leta 2010, je Walkerja spodbudil, da ga obišče skupaj z Dieselom in pomaga pri reševanju ter okrevanju ranjencev. To ga je spodbudilo, da je ustanovil dobrodelno organizacijo Reach Out Worldwide, namenjeno pomoči ljudi, ki so jih uničile naravne nesreče.

Igralčev odhod z dogodka v Haitiju, ki ga je gostila dobrodelna organizacija novembra 2013, je bil zanj na žalost usoden. Diesel je tudi povedal, da ga je njegov sin Vincent videl, kako gleda fotografijo svojega mlajšega sebe in Walkerja, in rekel: "To je tako brezčasna fotografija, oče. Tista, ki bo živela še generacije človeštva.” Vin je dodal: "Zato želim izdelovati avtomobile zanj," in delil objavo med svoje sledilce.