Kelly Clarkson

Sodni boj: Pevka dobila skrbništvo nad otroki, denar in ranč, mož pa milijonski dolg

S.Š.
1. 12. 2023, 11.25
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 11.30
Deli članek:

Nekdanji mož poveki Kelly Clarkson dolguje kar 2.641.374 dolarjev.

revija zvezde
Kelly Clarkson in Brandon Blackstock

Brandon Blackstock mora bivši ženi Kelly Clarkson vrniti dobra dva milijona dolarjev. Kalifornijski komisar za delo je namreč odločil, da je Blackstock, ko je deloval kot menedžer svoje takratne žene, prestopil mejo in jo izkoriščal.

Po dokumentih, ki so jih včeraj pridobili ameriški mediji, je bilo ugotovljeno, da je rezerviral nastope in podpisal pogodbe za nastop svoje žene v oddajah kot so "The Voice", "Norwegian Cruise Line", "Wayfair" in "Billboard Music Awards". Komisar za delo je svojo odločitev upravičil z dejstvom, da lahko le agenti, ne menedžerji, podpisujejo pogodbe, ki se navezujejo na nastope.

Blackstock pevki po oceni sodišča dolguje skupno 2.641.374 dolarjev, saj njena provizija oddaje The Voice" znaša 1,98 milijona, medtem ko provizija za "Billboard Music Awards", katero je pevka vodila, znaša 93 tisočakov.

»Zmagovalka« ločitve

Spor glede denarja se je začel, ko je Clarksonova zahtevala, da ji bivši mož vrne denar, poslovni razhod pa je vodil tudi v zasebnega, zato je pevka po skoraj sedmih letih zakona leta 2020 zahtevala ločitev.

Poleg denarja sta se borila tudi za skrbništvo nad 9-letno hčerko River Rose, 7-letnim sinom Remingtonom »Remyjem« Alexandrom in skupnim rančem v Montani. Ločitev je bila zaključena marca 2022, pevki pa je bilo dodeljeno skrbništvo nad otroki, v celoti pa ji je pripadel tudi ranč.