Gabriela

Prva fotografija hčerkice Luke Dončića in Anamarie Goltes!

S.Č.
1. 12. 2023, 20.50
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 21.41
Deli članek:

Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se razveselila prvega otroka. Par, ki sicer skrbno skriva svoje zasebno življenje, je včeraj dobil hčerko. Ime ji je Gabriela.

Instagram
Trenutek, ko sta se zaročila. Zdaj so že trije.

Šepet, da se je Luka Dončić razveselil prvega otroka, je sprožil priznani ameriški novinar Marc Stein, ko je na družbenem omrežju X, nekdanjem Twitterju, zapisal, da bo Luka to noč izpustil domačo tekmo proti Memphisu zaradi 'osebnih razlogov'. Zdaj je potrjeno, najboljši slovensk košarkar in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se včeraj razveselila hčerke. Z objavo fotografije dojenčice, sta potrdila ta veseli dogodek. Hčerki je ime Gabriela.

Da je bila manekenka noseča, sta vseh devet mesecev skrbno skrivala pred očmi javnosti, rok pa naj bi imela decembra. Zanimivo pa je dejstvo, da Anamarija na svojih družbenih omrežjih že res dolgo ni delila fotografije svojega stasa ali česarkoli bolj osebnega.

Zvezo bosta kmalu okronala s poroko

Njuno poznanstvo sega kar nekaj let nazaj, saj sta se spoznala pri komaj dvanajstih letih, ko so družinsko dopustovali na Krku. Prve iskrice so preskočile sedem let nazaj in tako sta leta 2016 postala par. Anamarija se je kmalu po tem preselila k njemu v Ameriko, kjer sta si ustvarila skupno življenje. Po krajšem premoru sta se leta 2018 ponovno našla in ustvarila prave temelje za poroko, ki se bo zgodila zelo kmalu.