Nespodobna opazka

Ana Marija Mitić razkriva resnico o nosečnosti

S.Č.
1. 12. 2023, 18.53
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 22.50
Deli članek:

Voditeljica in vsestranska umetnica Ana Maria Mitić je pred časom dobila nespodobno opazko in kar hitro opravila z ugibanji.

S.R./M24
Ana Maria Mitič

Voditeljica Ana Marija Mitić je danes ponosna mamica sina Leva, ki ga enostavno obožuje in ne skriva, da je materinstvo zares močna izkušnja. "Tako močna izkušnja, kot je materinstvo, me je nedvomno spremenila. Upam si trditi, da na bolje! Že pred prihodom Leva sem bila prepričana, da sem izjemno razumevajoča in potrpežljiva, da se znam odlično prilagajati in vnašati optimizem tudi v bolj zapletene življenjske situacije. No, malce sem se zmotila, ker zdaj vidim, da je, sploh pri potrpežljivosti, še veliko možnosti napredka" je pred časom povedala za revijo Story.

Trudi se upoštevati nasvete starejših

Dodaja, da dokler živimo, se učimo novih stvari, vsekakor lahko potrdi, da nosi s seboj nekoliko več modrosti in da je manj zaletava, predvsem pa, če je to sploh možno, veliko bolje improvizira. Starševsko vlogo Ana jemlje nadvse odgovorno, kot mama ve, kaj je za Leva najbolje, in njegove interese neumorno varuje. Predvsem se trudi upoštevati nasvete številnih starejših, ki so ji v izjemno velikem deležu govorili, da naj poskusi čim več časa nameniti Levu, vsaj ta prva leta, ker tako zelo hitro minejo in se jih ne da vrniti.

Pred časom je na dan prišla novica o njenem razhodu z zdaj že bivšim partnerjem, s katerim imata skupaj sina Leva, javnost pa dolgo časa ni vedela, da sta se razšla. "Drži, kar dolgo sem razhod z Levovim očetom držala v tišini. Roko na srce, je bilo to najbolje, saj tudi znanci in prijatelji, kljub iskrenim nameram, niti ne vedo, kako zares pomagati," je bila iskrena Ana Marija.

Profimedia
Govorice ji ne pridejo do živega

Hitro je opravila z namigovanji o nosečnosti

"Potem pa le sledijo tako imenovani mehiški telenoveli. Zanima jih, kaj je novega, kaj se je dogajalo v sodnem procesu, kako živim in tako naprej; preprosto nisem imela moči obveščati čisto vsakega radovedneža o tem, kako teče vsakdan, ki je bil že tako naporen zaradi situacije," ni skrivala naveličanosti tega, da bi vsakemu pojasnjevala svoje življenje.

Ana dodaja, da noben razhod ni prijeten, zlasti kadar je prisoten otroček in so za vsakim vogalom opravljive oči in strupeni jeziki. Ampak najhuje je za njo in življenje teče dalje, Ana pa z veseljem opazuje, v kakšnega iskrivega, srčnega in toplega človeka odrašča ta čudoviti malček, ki je ravno je dopolnil pet let.

Revija Lady pa poroča, da je nedavno dobila neprimerno opazko, ko jo je nekdo vprašal, če je morda noseča, a je Ana Maria kar hitro opravila s takšnimi namigovanji in kar sama vsem zavezala usta. "Ne, nisem noseča," je povedala in tako je zdaj jasno, da bo njen sin Lev še naprej ostal edinček, ki ga Ana Maria naravnost obožuje in mu skuša posvetiti vsak svoj prosti trenutek.