Prvi gost

Bunderla na potepu z Leo: Naučil sem se reči »Ne!«

A.S.
15. 9. 2023, 12.28
Posodobljeno: 15. 9. 2023, 12.29
Deli članek:

V oddaji Potep z Leo se je kot prvi gost proslavil Klemen Bunderla, ki je povedal marsikaj zanimivega o sebi. O depresiji, o manjvrednostnih kompleksih. Skratka, odprl se je!!

Lea Mederal Gams
V prvi oddaji na Aktual TV, v torek, 12. septembra, je bil njen gost Klemen Bunderla.

Lea Mederal Gams, ki je z oddajo Potep z Lep na sporedu Aktual TV vsak torek ob 20.00, je kot prvega gosta predstavila voditelja na Aktualu Klemna Bunderlo. Šla sta na prelepo gorniško pot na kočo v Krnici. Klemen se je izkazal za kavalirja, Leo je nesel čez hudournik, ker jo je preveč zeblo v noge v mrzli vodi. Klemen sicer ne mara hodit v hribe, ker je bil kot majhen debelušen fant in so ga vsi družinski člani, ki so bili bolj športni, prehitevali.

Lei je zaupal, da ima še zdaj manjvrednostne komplekse, zaradi katerih je imel hude težave s petjem in glasom na vajah pred muzikalom Veronika Deseniška. Na srečo so na premieri izzvenele. Pred leti je izgorel, jemal antidepresive, a jih odsvetuje, saj pravi: »Si, pa nisi. Si kot v kletki. Ne moreš imeti bolj rad, nimaš občutkov, ne moreš biti zares slabe volje. Nič ni zares. Po nekaj tednih sem jih nehal jemati, ker tako pač ni šlo in sem se rajši naučil reči: 'Ne!'«