»Najboljše poletje«

Zakaj je Anji in Roškarju žal, da odhajata na dopust?

R.T.
27. 7. 2023, 11.01
Posodobljeno: 27. 7. 2023, 11.06
Deli članek:

Na Radiu 1 so to poletje, razglasili za: »Najboljše poletje«

Radio 1
»Najboljše poletje«

Si pred dopustom in komaj čakaš, da greš malo na off in bi ti prav prišlo malo ekstra keša? Si po dopustu in so ti ostali lepi spomini in prazna denarnica? V vsakem primeru bodo na Radiu 1 poskrbeli, da si bomo to poletje zapomnili kot najboljše poletje vseh časov.

Radio 1 vam ponuja možnost, da vsak delavnik v avgustu osvojite kar 500 evrov! In za to se ne rabite nič kaj posebej 'pretegniti', enostavno poslušajte Radio 1 in prepoznajte pet svojih najljubših hitov. Da pa stvari ne bodo tako lahke, boste v glasbenem kolažu slišali vsako pesem samo eno sekundo. Zato je treba Radio 1 poslušati še dlje in še bolj pozorno, da ne zamudite kakšnega namiga in pomoči, s katerimi voditelji ne bodo skoparili. Častna Enkina, zagotavljata tudi Anja Ramšak in Robert Roškar, ki jima je kar malo žal, da odhajata na dopust, ko bodo njuni kolegi Iztok Gustinčič, Matjaž Lovše in Tomaž Klepač delili lepe denarce med svoje poslušalce.

Svoje odgovore lahko kadarkoli pošljete preko sms-a na številko 051 300 300. Poslušajte svoj najljubši Radio 1, zraven zaslužite lep kupček denarja in imejte najboljše poletje vseh časov.