Tik tok, Instagram, YouTube

Slovenski vplivneži: Kateri so prejeli nagrade za naj influencerje leta

P.K.
11. 5. 2023, 12.25
Posodobljeno: 11. 5. 2023, 12.30
Deli članek:

Na Radiu Antena so že peto leto zapored podelili nagrade za naj influenserje leta, ki so jih poimenovali Slavkoti (Slovenska legendarna avdio vizuelna kontent oseba). Prireditev so povezovali radijski voditelji Ondina Kerec, Jaka Peterka in Kaja Kovačič .

Radio Antena
Petra Parovel s svojim slavkom.

»Podelitve vsako leto potekajo drugače. Letos pa smo se prvič odločili, da organiziramo dogodek na katerega smo povabili influenserje, ki so bili pod našimi nominacijskimi videi predlagani s strani vseh, ki radio in njih spremljajo na socialnih omrežjih,« je povedala Kaja Kovačič.

Radio Antena
Vesel Bit Sever z nagrado.

Letošnji zmagovalec v kategoriji YouTube je Bit Sever, prejemnik nagrade je že četrto leto zapored. Slavkota v kategoriji Instagram je že drugo leto zapored postala Petra Parovel, v kategoriji Tik tok pa je letos lovoriko odnesla Lucija Vrankar, ki je svojo nagrado želela razdeliti na tri dele, med dva konkurenta v njeni kategoriji, saj je bila mnenja, da sta si nagrado zaslužila tudi Varja Čižmek in Blaž Vižintin. »Podelili smo tudi nagrado, 'Paris' za dve osebi, za katerega so vsi mislili, da bo potovanje. Glavno nagrado sta zadela voditelja podcasta Chlani - dobila sta piškote z imenom Paris,« je v smehu povedala Kaja.

Radio Antena
Slavkoti so podeljeni.