Žgečkljivo

Žan Serčič: "Čez deset let bom imel male šakalčke"

Alenka Sivka
23. 2. 2023, 08.10
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 09.28
Deli članek:

Ko pride v studio radia Aktual postavni Žan Serčič, se čudežno pojavi veliko pripadnic lepšega spola, ki imajo neke nujne opravke blizu studia.

Rudi Sieger
Postavni Žan Serčič je s svojimi skladbami navdušil na Aktualu.

Tudi voditeljica v studiu, Mojca Mladenović, je čisto »mehka« in nasmejana, še bolj kot po navadi. A kljub temu postavi prijaznemu Žanu kar nekaj ostrih, zanimivih vprašanj. Na primer, kdaj bodo na svet prikukali mali »šakalčki«, Žanovi otročiči. Žan brez zadrege pove, da bo krdelo šakalčkov nastalo čez približno deset let, prav tako bo takrat ob njem ženska, ki bo razumela to, kar dela, mu dajala krila in mu jih znala tudi porezat, ko bo to potrebno. Za to, da ima Žan trdne odnose z ženskami, je zaslužna predvsem njegova mama Lidija, pohvali svojo mamo Žan. Žan ima prav zaradi mame Lidije tudi lepe spomine na rano mladost, na začetke glasbene kariere, ko je pri šestnajstih stopil na oder, v oddaji Slovenija ima talent. Mama ga je brez pritoževanja vozila na vaje, generalke, nastope. Tudi zaradi tega bosta dan žena proslavljala skupaj.

Žgečkljivo o Žanu

Pa še nekaj žgečkljivega je Žan zaupal Mojci. Pogovarjala sta se o njegovi trdo prigarani lepi postavi, saj zanjo niso zaslužni geni, ampak trdo delo v fitnesu, kar vsak dan. Ima pa na fitnes v Lenartu, kjer se je rodil in odraščal, prelepe spomine, saj je bil nad fitnesom hotel s sobami, kamor je peljal zelo luštno punco, ki jo je osvojil v fitnesu, tako, da sta imela po trdem delu še malo bolj prijetne rekreacije Mojčino naslednje vprašanje je bilo, če si želi še višje. In Žan je povedal takole: »Živim svoje sanje. Včasih sem sanjal, da ljudje pojejo moje pesmi, zdaj jih pa res. Na odru dobim veliko ljubezni, pozornosti, energije. Moji koncerti so razprodani, ljudje pojejo pesmi z mano od prve do zadnje. Deset let dela se obrestuje.«

Koncert na Dolenjskem

Žan bo imel koncert ob dnevu žena v Kostanjevici na Krki, v dvorani La Vie, v soboto, četrtega marca. Oboževalke in oboževalci, rezervirajte si vstopnice!!!

Rudi Sieger
Voditeljica v studiu, Mojca Mladenović, je čisto »mehka« in nasmejana, ko je v bližini Žan.