'Ljubili in igrali'

Let 3 o slovenskih predstavnikih na Evroviziji: Mogoče bomo imeli skupinski seks

E. J.
16. 2. 2023, 10.10
Posodobljeno: 16. 2. 2023, 11.20
Deli članek:

Hrvaški predstavniki za Evrovizijo, skupina Let 3, so dali intervju za slovenske medije, ob tem pa so Prlja, Mrle in ostala ekipa komentirali fante iz skupine Joker Out, ki bodo letos Slovenijo zastopali na Evroviziji s pesmijo Carpe Diem.

Facebook/zajem slike
Reška zasedba Let 3 pravi, da so slovenski predstavniki 'res čedni fantje'.

"Res so čedni fantje. Radi bi se igrali z njimi, če bo le priložnost. Mogoče si bomo zabadali nageljne v rit ali imeli kakšen skupinski seks," so povedali za 24ur.com. Hrvaška je trenutno na 15. mestu med stavnicami za Pesem Evrovizije, Slovenija pa na 31. mestu.

Facebook/zajem slike
Zmagali so s pesmijo Mama ŠČ.
Mimogrede, Let 3 je kmalu po zmagi na Dori dvignil prah zaradi provokativnega besedila in izvedbe njegove pesmi Mama ŠČ, ki bo zastopala Hrvaško na Evrosongu.


"To so močni vtisi. Takšnega plazu nismo pričakovali, a smo si ga želeli. Naša zaveza, da gremo na Doro, je bila v interesu povzročitve velikega plazu in, no, uspelo nam je," pa je dejal Prlja v pogovoru za hrvaški N1. Let 3 se tega drži  – dokler je odziv, pa naj bo pozitiven ali negativen, je to dobro, tako kot zgražanje ali navdušenje občinstva. Kot pravijo, so razprave dobre za družbo, pa piše hrvaški portal Index.

Primož Lukežič
Naši evrovizijski predstavniki Joker Out so na evrovizijskih stavnicah trenutno na 31. mestu.

Facebook/zajem slike
S svojim nastopom so razburili in navdušili evrovizijsko javnost.