Kupid

FOTO in VIDEO: Amorjeve puščice letele okoli Anje Ramšak in Roberta Roškarja

R.T.
15. 2. 2023, 19.51
Posodobljeno: 15. 2. 2023, 19.57
Deli članek:

Voditelja na Radiu 1, Anja Ramšak in Robert Roškar, ki poslušalce zabavata v popoldanskem Šou domov, sta se na valentinovo prelevila v kupida.

Radio 1
Popoldanski Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem.

Dvema poslušalcema sta namreč omogočila zmenek na slepo. Amorjeve puščice so 'streljale' na zasneženih Kopah, kjer je Radio 1 svoj program oddajal v živo.

Vse se je začelo, ko je poslušalec Domen na nekem dogodku spoznal Roškarja in ga prosil, če mu lahko 'zrihta' kakšno punco, glede na to, da pozna res veliko ljudi. Seveda Roškarju ni bilo treba dvakrat reči, za načrt je povedal še Anji in skupaj sta šla v akcijo. V etru sta imela 'avdicijo' za Domna in mu iskala primerno dekle za zmenek. Na koncu sta izbrala poslušalko Mašo.

Radio 1
Popoldanski Šou domov z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem.

Maša in Domen sta se voditeljema tako včeraj pridružila na Kopah, s prevezo čez oči sta sedela v mobilnem studiu in čakala, da se spoznata. Napetost je naraščala in ko sta se končno zagledala, je bilo moč opaziti simpatične poglede.

»No, povejta, je neka naklonjenost med vama?« sta vprašala voditelja. »Bomo videli, se razvija,« pa je po eni uri spoznavanja dejal Domen in se s svojo izbranko veselo odpravil na romantično večerjo.