dolgotrajno okrevanje

Razkrito: Renner skušal zaščititi svojega nečaka, ko ga je povozil plug

R.T.
26. 1. 2023, 15.09
Posodobljeno: 26. 1. 2023, 15.26
Deli članek:

Je zvezdnik pozabil na ročno zavoro?

Profimedia
Jeremy Renner, ko je še bil v bolnišnici.

Na prvi dan novega leta je čez hollywoodskega zvezdnika Jeremyja Rennerja zapeljal njegov snežni plug, s katerim je na pomoč priskočil sorodniku, ki je obtičal v snegu.

Zdaj je znano, da je 52-letnik v bližini svojega doma ob jezeru Tahoe pomagal svojemu že odraslemu nečaku z v snegu obnemoglim poltovornjakom.

Policijsko poročilo je razkrilo, da Renner, ko je izstopil iz snežnega pluga, ni zategnil ročne zavore, kar bi preprečilo nesrečo. Ko se je skušal znova pognati za volan, da bi zaščitil svojega nečaka, so ga gosenice, na katere je stopil, da bi dosegel kabino, potegnile pod vozilo, ki je nato zapeljalo čezenj, pri čemer je utrpel zlome več kot 30 kosti.

CNN poroča, da bi lahko dejavnik v nesreči bile mehanske težave, saj da indikatorska lučka za ročno zavoro v kabini ni delovala.

Nečak je uspel Rennerja obdržati pri življenju, dokler ga po približno 15 minutah niso dosegli reševalci. V bolnišnici, kjer je bil več kot dva tedna, je prestal vsaj dve operaciji. Okrevanje bi lahko trajalo do dve leti.