Saša Lendero

Prvi intervju po objavi, da se ločuje: »Ne grem na kolena bom zdaj pela še bolj s srcem!«

E. J.
26. 1. 2023, 11.47
Posodobljeno: 26. 1. 2023, 11.47
Deli članek:

Saška Lendero je dala prvi intervju po presenetljivi objavi na družabnih omrežjih, da je njenega zakona konec. »Vse ostalo je medijski konstrukt, saj nisem nobenemu novinarju nič povedala,« je še dodala.

Televizija Veseljak
Saša Lendero je prvič iskreno spregovorila, zakaj je novico o ločitvi objavila preko družbenih omrežij.

Na televiziji Veseljak je gostovala priljubljena Saška Lendero, ki se vprašanjem glede ločitve od dolgoletnega partnerja in moža Mihe Hercoga ni mogla izogniti. Na vprašanje, zakaj se je odločila tako stvar deliti na družabnih omrežjih, je s cmokom v grlu odgovorila: »Zdelo se mi je, da ne morem več hoditi po svetu - še posebej boleče je bilo na intervjujih, ko so me spraševali, kako čudovito in magično leto po poroki je za mano, jaz pa sem se pretvarjala, da je vse v redu – in prav je, da se pove, da stvari niso takšne, kot morajo biti.« Povedala je še, da se je z Miho o objavi na družbenih omrežjih prej pogovorila in da se je za to odločila, ker je na ta način lahko povedala natančno tisto, kar je želela, brez vprašanj novinarjev, saj je »v fazi žalosti in hudega razočaranja.«

Voditelja sta se ji zahvalila, da je iskrena in da deli svoja čustva z javnostjo, ko pa sta jo vprašala o njenih glasbenih uspehih, je Saška odgovorila: »Ne grem na kolena bom zdaj pela še bolj s srcem,« in se navihano nasmejala.

Če pa bi Saško radi videli in slišali v živo, pa ne zamudite sobote, 11. februarja, ko bo karnevalsko dvorano Campus Ptuj zavzel Slovenski večer s Kingstoni, Sašo Lendero, Polkaholiki in Petkovo pumpo. Najcenejše vstopnice za Kurentovanje 2023 lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Na voljo je tudi nakup vstopnice, ki omogoča vstop na vse prireditve v karnevalski dvorani (zgolj za stojišče v parterju) in je prenosljiva.