Novoletne zaobljube

Priljubljena voditeljica si je izpolnila skrito željo in zaplesala ob drogu

E. J.
25. 1. 2023, 16.15
Posodobljeno: 25. 1. 2023, 17.26
Deli članek:

"Ples ob drogu me je vedno mikal. To je tista želja, ki je že dolgo časa zorela v meni," pravi voditeljica Suzana Kozel.

Planet TV
Suzana Kozel je že na prvem treningu spoznala, da je ples ob drogu precejšen fizični izziv.

Voditeljica Suzana Kozel se uči vadbe ob drogu, poslala nam je tudi fotografije svoje vadbe. "Ples ob drogu me je vedno mikal. To je tista želja, ki je že dolgo časa zorela v meni. Očitno je zdaj pravi čas, da to uresničim, saj se mi zdi, da je to vrsta športa, pri katerem lahko ženska prebudi svoje telo, se sprejme kot ženska, morda sprejme tudi kakšen celulit ali kakšne napake, ki jih ženske vsakič, ko se pogledamo v ogledalo, pač vidimo," je svojo odločitev, da se odloči za ta izziv, razložila Suzana. 

Planet TV
Pričakuje predvsem notranjo preobrazbo.
Voditeljica poudarja, da gre za šport, primeren za ženske, ki želijo v sebi prebuditi svojo ženstvenost. "Mislim, da bom doživela predvsem notranjo preobrazbo," dodaja, a je hkrati že na prvem treningu spoznala, da je vadba ob drogu tudi precejšen fizičen izziv.

Planet TV
Igor Krmelj se je odločil za fotnes, da se ne bi 'razlezel'.
Igor Krmelj na fitnesu, Manja Stević pa išče hormonsko ravnovesje

"S Suzano sva si zadala cilja in se z novim letom zaobljubila, da bova telovadila. Vsak je šel v svojo smer. Suzana si bo na nek način tudi izpolnila skrito željo," je povedal Igor Krmelj, ki ga je Suzana Kozel z odločitvijo, da se bo preizkusila v vadbi ob drogu, kar nekoliko presenetila. Igor Krmelj se je medtem namenil bolj resno posvetiti treningom v fitnesu in že na prvem treningu spoznal, da je nekoliko zarjavel. 

Planet TV
Manja Stević po ločitvi išče hormonsko ravnovesje.
Voditeljica Manja Stević pa se je pred kratkim odpravila na prvo uro joge, ki se osredotoča na hormonsko ravnovesje. Manja sicer meni, da zunanjost ni tako pomembna. "Če se ti znotraj dobro počutiš, potem si tudi na ven lep. Vsaj jaz se tega držim," pravi voditeljica, za katero je pestro leto – mama dvojčkov se je namreč ločila. Zdaj si želi bolj posvetiti tudi sebi in svojemu zdravju, saj je to tisto, kar je v življenju najpomembnejše: "Pomembna sta ti in tvoje počutje. Vse to pa je povezano tudi s hormoni." Vsi trije voditelji so namreč po novem letu sprejeli zaobljube, ki jih bodo popeljale do boljše fizične pripravljenosti in do bolj pristnega stika s svojim telesom in počutjem, svoje dosežke pa predstavljajo tudi v jutranji oddaji na Planet TV.