KONEC KARIERE?

Brad Pitt menda razmišlja o 'polovični' upokojitvi

M. T. V.
9. 1. 2023, 15.50
Posodobljeno: 9. 1. 2023, 15.52
Deli članek:

Igralec je prodal svojih 60% produkcijske hiše Plan B Entertainment in razmišlja o mirnem življenju. Ali pa tudi ne …

Profimedia
Brad Pitt

Ameriški mediji poročajo, da je igralec Brad Pitt pred kratkim prodal svoj 60% delež v produkcijski hiši Plan B Entertainment – menda ga je za 300 milijonov dolarjev kupila francoska medijska skupina Mediawan. Portal Page Six trdi, da oskarjevec razmišlja o bolj mirnem življenju in da je prijateljem že dejal, da se bo 'napol' upokojil. Vir blizu igralca je dejal: »Odločil se je, da bo najverjetneje še naprej igral, vsem ostalim poslom pa se bo odpovedal.« Igralec je namreč tudi velik podjetnik, poleg produkcijske hiše ima tudi vinsko klet, ki sta jo z nekdanjo ženo Angelino Jolie kupila skupaj s francoskim dvorcem Miraval, ukvarja se je z arhitekturo, prodajo, še lani je lansiral lastno blagovno znamko kozmetike.

Če ima neimenovani vir prav, naj bi se zdaj vsemu temu odpovedal. Ali pa tudi ne … Drug neimenovani vir namreč trdi ravno obratno: da 59-letni oskarjevec razmišlja o upokojitvi od igranja in odhodu iz Hollywooda, selitvi v Francijo in mirnem življenju. »Rad bi se posvetil izključno vinogradništvu, tesarstvu in umetnosti.« Komu torej verjeti?

To sicer niso prva ugibanja o Pittovi upokojitvi, že lani so se precej razpasle govorice o tem, dokler jih igralec ni sam utišal in dejal, da se ne namerava odpovedati igranju in drugim projektom, da le bolj pazljivo izbira, česa se zdaj v zrelih letih loti.