Premierjeva nova ženska?

FOTO: Goloba ujeli v družbi te nekdanje misice! Le dobra prijatelja ali kaj več?

R.T.
9. 1. 2023, 09.03
Posodobljeno: 9. 1. 2023, 13.14
Deli članek:

O tem, da utegne imeti slovenski premier Robert Golob novo partnerko, so včeraj poročali v oddaji POP IN na POP TV.

Primož Lavre
Tina Gaber (desno) v volilnem štabu Gibanja Svoboda po zmagi stranke na volitvah.

Po njihovih navedbah so premierja Goloba v zadnjem obdobju opazili v družbi nekdanje misice, televizijske voditeljice in nekdanje lobistke Tine Gaber. Z njo naj bi se nedavno znašel v ljubljanskem trgovskem centru, kot dodaten dokaz razmerja pa so objavili tudi posnetek z božičnega koncerta v Vatikanu, kjer je Golobu med občinstvom družbo delala Gabrova. Slednjo naj bi spoznal preko njene sestre Urške Gaber, nekdanje poslovne sekretarke na GEN-I, ki je zdaj zaposlena v kabinetu predsednika vlade.

Znano je sicer, da Golob informacij o svojem zasebnem življenju ne razkriva in jih tudi ne komentira. Zlasti je zaščitniški do svojih otok. S soprogo naj bi se sicer razšla že pred časom, a je Golob o družinskem življenju razkril le, da živi sam z otroki.

Več o nekdanji misici Tini Gaber si boste lahko prebrali v jutrišnji tiskani izdaji časnika Novice Svet24. 

Reporter medtem poroča, da se je Tina Gaber aprila lani udeležila tudi praznovanja volilne zmage Golobove stranke Gibanje Svoboda v ljubljanski Cvetličarni. Kot priča zgornja fotografija, ki jo je v v volilnem štabu ujel Reporterjev fotograf, se je tam znašla v družbi svoje sestre Urške. O njeni prisotnosti v volilnem štabu so že aprila poročali nekateri mediji, a jim je tedaj pojasnila, da je bila tam le zaradi sestre, še poročajo.