končno na ogled

Harry in Meghan lažeta v svojem dokumentarcu, ugotavljajo gledalci

M. T. V.
9. 12. 2022, 14.13
Posodobljeno: 9. 12. 2022, 15.04
Deli članek:

Zloglasna dokumentarna serija o zgodbi 'padlega' kraljevskega para je končno na ogled, a gledalci so nad marsičem zmedeni.

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle

Netflixova dokumentna serija Harry & Meghan, ki se jo menda tako zelo boji britanska palača, je končno doživela premiero in razkrila nekaj sočnih podrobnosti glede odnosa kraljeve družine do žene princa Harryja, Meghan Markle. A nič prav šokantno pretresljivega ali izredno novega. Hkrati pa so gledalci opazili, da sta Harry in Meghan spremenila kar nekaj zgodb, o katerih sta v preteklosti že govorila.

Na primer o tem, kako sta se spoznala. Medtem ko sta v preteklosti večkrat povedala, da sta se spoznala na zmenku na slepo, ki ga je zanju pripravil skupni prijatelj, sta sedaj v dokumentarcu zgodbo spremenila in trdita, da sta se spoznala s pomočjo družbenih omrežij. Harry pravi, da je na Instagramu pri prijatelju zagledal posnetek z Meghan in od njega zahteval, da mu jo predstavi. Meghan potrjuje, da ji je ta skupni prijatelj poslal elektronsko pošto, da »princ Haz komaj čaka, da jo spozna«. Preko prijatelja sta si tako izmenjala telefonski številki in se najprej nekaj časa pogovarjala po telefonu, preden sta se prvič srečala v živo.

Ali pa zgodba o prvem srečanju s princem Williamom in njegovo ženo Kate. Medtem ko sta leta 2017 v zaročnem intervjuju za BBC oba pohvalila, kako čudovita sta bila prestolonaslednik in njegova žena do bodoče nove članice kraljeve družine, zdaj Meghan pravi, kako zelo hladno sta se obnašala do nje.

Medtem ko so gledalci pričakovali, da bosta razkrila kakšne sočne detajle, na primer kdo je bil tisti, ki ga je skrbela barva kože dojenčka, ko je bila Meghan noseča z Archijem, tega niso dobili. A to so bile šele prve tri epizode, morda bo kaj več povedanega v nadaljevanju.