Žur z dobrim namenom

Veliki dobrodelni koncert Radia 1

nn
8. 12. 2022, 18.49
Posodobljeno: 8. 12. 2022, 19.00
Deli članek:

Radio 1 bo 22. decembra na Kongresnem trgu ob 19. uri organiziral veliki dobrodelni decembrski glasbeni žur z dobrim namenom, ki ga bodo vodili Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak. Na odru jim bodo družbo delali tudi ostali voditelji Radia 1.

Darja Štravs Tisu
Tako kot leta 2019, bo tudi 22. decembra med voditelji dogodka Denis Avdić.

Za vse dobrodelneže in žurerje ima Radio 1 super novico! Po dveh letih, ko je bilo druženje precej omejeno, je končno napočil čas, da se lahko spet družimo v večjem številu. Zato se konec decembra ponovno vrača veliki dobrodelni koncert Radia 1! Po tem, ko so 2018 in 2019 napolnili Kongresni trg s predstavo Denisa Avdića in koncertnim shovom Znan obraz ima tvoj glas, so letos pripravili pravi rock žur.

Koncert bo odprla ena najbolj popularnih hrvaških rock skupin Vatra, ki obljublja, da bo vse ogrela in poskrbela, da nikogar na Kongresnem trgu ne bo zeblo. Nadaljevali bodo nostalgično s skupino Flirrt in njihovimi največjimi hiti. Za Flirrti bo žur prevzel in še dodatno ozračje ogrel eden in edini Miran Rudan z bandom Indesign. Decembrskega časa si ne predstavljamo brez hita Na božično noč, kjer se mu bodo na odru pridružili tudi voditelji Radia 1. Skupaj bodo ustvarili največji božični zborček, ki ga bodo sestavljali vsi zbrani na Kongresnem trgu. Za super finale super dobrodelnega žura pa bodo poskrbeli California, legendarna slovenska skupina, ki se je letos ponovno odločila, da se vrne na glasbene odre. Spet bomo lahko slišali velike hite kot so: Californija, Ledena ptica, Reci da si nora name in druge.

Koncert bodo povezovali voditelji Radia 1 z Denisom Avdićem na čelu, ki nas bo pred in po koncertu tudi nasmejal s svojimi domislicami.

Radio 1 vabi vse, ki želite združiti zabavo in dober namen. Vstopnine ni, bodo pa veseli vsakega poslanega SMS-a POMAGAM5 na 1919.