Od razkošne poroke do drage ločitve

Kim Kardashian in Kanye West končno ločena

E. J.
30. 11. 2022, 08.17
Posodobljeno: 30. 11. 2022, 09.29
Deli članek:

Kim Kardashian in Kanye West sta se vendarle dogovorila za ločitev, je za CNN povedal vir, ki je seznanjen s pogajanji.

instagram
Kim Kardashian pravi, da je izbrala sebe, Kanye pa, da ga kliče Bog.

V skladu s sporazumom, katerega osnutek je pridobil CNN, bo Kardashianova prejemala 200.000 dolarjev preživnine na mesec od Westa, ki je lani zakonsko spremenil svoje ime v Ye, poleg tega si bosta delila skupno skrbništvo nad njunimi štirimi otroki. CNN se je obrnil na predstavnike Kardashian in Westa za komentar, a se še nista odzvala.

Profimedia
Kim Kardashian in Kanye West imata 4 otroke, skrbništvo nad njimi si bosta delila.
Od razkošne poroke do ločitve

Kardashianova je februarja 2021 vložila zahtevo za ločitev od Westa, pri čemer je navedla nepremostljive razlike. Par se je leta 2014 poročil na razkošni poroki v Italiji. Marca letos je bila Kardashianova razglašena za pravno samsko, potem ko ji je bila odobrena prošnja za spremembo zakonskega stanja.

V intervjuju za Vogue v začetku tega leta je Kardashianova, ustanoviteljica Skims pojasnila, kaj je privedlo do njenega odmevnega razhoda, in dejala, da je  "tako dolgo delala tisto, kar je osrečevalo druge ljudi" in da se je odločila, "da bo srečna.”

splet
Kim Kardashian in Kanye West sta se ločila: Kim je papirje za ločitev vložila februarja leta 2021.
Nadaljevala je z besedami, da "tudi če je to povzročilo spremembe in povzročilo mojo ločitev, menim, da je pomembno biti iskren do sebe glede tega, kaj te resnično osrečuje." "Izbrala sem se," je povedala za publikacijo. "Mislim, da je prav, da izberem sebe."

Septembra se je West, ki je v zadnjem delu tega leta izgubil več poslovnih partnerstev po nizu antisemetičnih komentarjev, javno opravičil Kardashianovi v intervjuju za oddajo Good Morning America"  za "vsak stres", ki ji ga je povzročil. "To je mati mojih otrok in opravičujem se za morebitni stres, ki sem ga povzročil, tudi v svoji frustraciji, ker me Bog kliče, da sem močnejši," je dejal West.