spregovorila

Princ Harry imel afero

R.T.
29. 11. 2022, 18.14
Posodobljeno: 29. 11. 2022, 18.20
Deli članek:

Oglasila se je, ker dvomi, da se je princ o tem razpisal v svoji prihajajoči knjigi.

Profimedia
Princ Harry

Britanska vezdica resničnostnih šovov Catherine Ommanney trdi, da je imela »afero« s princem Harryjem, ko je imela 34, on pa 21 let. Oglasila se je, ker dvomi, da jo je vojvoda sussekški vključil v svoje spomine, ki so tik pred tem, da ugledajo luč sveta.

»Dvomim, da bom v Harryjevi knjigi, ker princ ne more pobegniti s 34-letno mamo dveh otrok,« je pojasnila 50-letnica.

Ommanney, ki se je v tistem času razšla z možem Stephenom, je Harryja preko skupnih prijateljev v enem od londonskih barov spoznala maja 2006. Dobro naj bi se ujela že tam, še bolje pa naj bi jima šlo, ko sta skupaj šla v prijateljevo hišo, kjer naj bi ji princ pripravil sendvič s slanino.

Sledilo naj bi 15 minut igrivega ruvanja, preden mu je dala vedeti, da mora domov. Takrat naj bi jo prijel za pas, jo dvignil s tal in pritisnil ob steno. To naj bi bil, tako Ommanney, »najbolj neverjeten, strasten poljub« v njenem življenju.

Harry je takrat bil v ne najbolj resni zvezi s Chelsey Davy. Skupaj sta bila sedem let, in sicer od leta 2004 do leta 2011.

Ommanney trdi, da sta šla na nekaj zmenkov, mesec dni trajajoči romanci pa naj bi naredila konec pozornost rumenih medijev. Znova sta se videla šele leta 2009 na Barbadosu. Po njenih besedah sta si bila zelo všeč, a je bil premlad zanjo. »Če ne bi bil modre krvi in morda deset let starejši, bi bil moj popolni moški,« je dejala in dodala, da mu je dala vzdevek »bejbi«, ker naj bi mu bile pri srcu lizike.