Zabava

Zgodovino je pisala naša največja zabava

Nejc Simšič
30. 10. 2022, 19.30
Posodobljeno: 25. 11. 2022, 10.14
Deli članek:

Tri leta po razprodanih Stožicah se je na kraj največje zabave vrnil legendarni DeeJay Time Back in Time. Arena Stožice je gostila nepozaben glasbeni spektakel, kjer so vse žurerje zabavale domače in tuje glasbene legende. Avtor: Nejc Simšič Foto: Max Verderber in M24

Max Verderber
Dean on the Mike

V Areni Stožice se je pred dnevi zgodila zabava leta, če ne celo desetletja – žur v duhu 90-ih, za katerega so poskrbeli tisti, ki to najbolj obvladajo.  ''Bilo je noro, nepozabno in zgodovinsko! Mnogi obiskovalci so imeli priložnost prvič v živo zaplesati in zapeti z glasbenimi legendami 90-ih,'' je po dogodku dogajanje komentiral Dean on the Mike.

Max Verderber
Groove Coverage

Seveda si dogodka DeeJay Time Back in Time ne moremo predstavljati brez dvojca, ki velja za sinonim dobre zabave in slišita na ime Dean on the Mike in Dr. Silvano DJ. Sedem tisoč zabave željnih obiskovalcev je uživalo v spektakularni produkciji, ki je Stožice doslej še niso ponudile, pa tudi v najkakovostnejšem ozvočenju v regiji. »Pokalo je do konca! Presrečen sem, da je dogodek leta, največja zabava DeeJay Time Back in Time doslej več kot uspela. Imeli smo trikrat večjo produkcijo kot na razprodanem dogodku leta 2019, za ozvočenje so skrbeli ozvočevalci s splitskega festivala Ultra z najkakovostnejšim ozvočenjem v regiji, spektakularni oder pa je bil imel več kot 250 inteligentnih luči in več kot 150 kvadratnih metrov LED-zaslonov, vključno s 3D hologramskim LED-ekranom. Pa vrhunski laser šov, ognjeni efekti, konfekti ... Vse je prispevalo k najboljšemu žuru doslej,« je povedal več kot zadovoljni oče DeeJay Tima Dean on the Mike.

M24
Pevka Sendi

M24
Bepop dame: Tinkara, Ana in Alenka

M24
Vili Resnik je bil po nastopu vidno zadovoljen, z ekipo in organizatorji pa je nazdravil z whiskeyjem Black Label.



V Stožicah je pokalo do konca, tako po šivih kot tudi zaradi udarnih ritmov glasbenih legend, kot so Marvin&Andrea Prezioso, Eiffel65, Corona, Groove Coverage. Skupaj z njimi so za migajoče boke in zabavo v slogu 90. let poskrbeli tudi številni slovenski glasbeniki: 2 Alive Vivian, California, Sendi, Victory, Vili Resnik in drugi glasbeni izvajalci. Glasbene legende 90. let in s preloma tisočletja so tako po dolgem času presenetile z največjimi in najglasnejšimi uspešnicami tistega časa, ki jih že dolga leta ne izvajajo (več).