slovo od očeta

Jennifer Aniston zavita v črnino

M. T. V.
15. 11. 2022, 08.10
Posodobljeno: 15. 11. 2022, 08.47
Deli članek:

V 90. letu starosti je umrl njen oče, igralec John Aniston.

Profimedia
Jennifer in John Aniston

Igralka Jennifer Aniston je potrdila žalostno novico: umrl je njen oče, igralec John Aniston. »Dragi očka … John Anthony Aniston. Bil si eden najlepših ljudi, kar sem jih poznala. Tako sem hvaležna, da si mirno in brez bolečin odletel v nebesa. In to na 11. 11. – vedno si znal izbrati pravi čas. Števila 11 bo zdaj za vedno imela zame še bolj poseben pomen. Večno te bom imela rada. In ne pozabi priti na obisk,« je v ganljivem sporočilu na družbenih omrežjih zapisala 53-letna igralka, ki je rojena na 11. februarja.


89-letni John Aniston, rojen na Kreti, je bil znan predvsem po vlogi Victorja Kiriakisa v ameriški žajfnici Days of Our Lives, ki jo je igral kar 37 let, vse do smrti. Letos je zanjo prejel emmyja za posebne dosežke. Gostoval je tudi v številnih drugih serijah, na primer Zahodno krilo, Airwolf, Midve z mamo, Oglaševalci, Zvezdne steze: Voyager …

Dvakrat je bil poročen, iz prvega zakona z igralko Nancy Dow ima Jennifer, iz drugega s Sherry Rooney pa sina Alexandra. Na hči je bil strašansko ponosen. »Je naravno talent. Določenih stvari pri igranju se lahko naučiš, drugih pa ne. Komični instinkt, ki ga ima, je nezmotljiv. To je njeno največje bogastvo,« je pred leti dejal v intervjuju za E! News.

Jennifer je tako ostala brez obeh staršev - mama Nancy je umrla že leta 2016 v 80. letu starosti.