Buryana

Slovenska pevka tik pred uspehom v tujini?

PR
10. 11. 2022, 15.20
Deli članek:

Bo po številnih hitih v slovenskem jeziku zdaj prodrla še na hrvaški trg?

Promocijski material
Buryana

Danijela Burjan z umetniškim imenom Buryana je z zadnjo skladbo »Ajde mali, vozi« pritegnila pozornost tudi v soseščini. Na snemanju slovenske zabavne glasbene oddaje se je seznanila s Hrvaškim producentom in skladateljem, ki je na širši glasbeni sceni znan pod imenom Fayo. Slednji redno sodeluje s priljubljeno hrvaško pevko Lidijo Bačić Lille, s katero se je Buryana imela priložnost tudi osebno srečati.

Da ni ostalo le na besedah je kmalu prišlo tudi do uradnega srečanja, kjer so predstavljena izhodišča glede skupnega sodelovanja. Fayo bo z svojo ekipo pripravil glasbeni aranžma za prvo samostojno skladbo v hrvaškem jeziku, ki naj bi bila začetek uveljavitve Buryane tudi v širši regiji. Morda se nam pa v prihodnosti obeta še kako sodelovanje v obliki dueta s katerim od hrvaških izvajalcev, s katerim producent Fayo sodeluje. Nikoli se ne ve ...

Na več novic bomo morali počakati na začetek leta 2023, Buryana pa nam je namignila, da nas morda kakšno presenečenje čaka že to leto. Vsekakor nestrpno pričakujemo nove informacije.