Najden mrtev v kadi

Tragično življenje Aarona Carterja: Sestro je obtožil posilstva, bratu grozil s smrtjo in snemal erotične videoposnetke

E. J.
6. 11. 2022, 21.08
Posodobljeno: 6. 11. 2022, 21.22
Deli članek:

Brat Nick Carter, član skupine Backstreet Boys, je na sodišču zaprosil za prepoved približevanja za Aarona, ker se je bal, da bo ubil njegovo nosečo ženo.

profimedia
Sestra Leslie Carter je leta 2012 umrla zaradi prevelikega odmerka v starosti 25 let, Aaron pa ji je na koncu posvetil veliko tetovažo metulja na obrazu. Njo je tudi obtožil, da ga je posiljevala, ko je bil otrok.

Pevec Aaron Carter, ki je v soboto umrl pri 34 letih, je kariero začel zelo zgodaj in prodal milijon albumov, preden je bil star 10 let. Na Floridi rojeni pevec je po izdaji svojega drugega albuma Aaron's Party (Come and Get It) leta 2000 pridobil status najstniškega idola.

profimedia
Kariero začel zelo zgodaj in prodal milijon albumov, preden je bil star 10 let.
Začel je gostovati v serijah Nickelodeon, kot sta 'Lizzie McGuire' in 'Sabrina the Teenage Witch', čemur je sledil še en album, ki je postal platinast, a se je zaradi škandala kmalu začel pojavljati v časopisih.

profimedia
Po izdaji svojega drugega albuma Aaron's Party (Come and Get It) leta 2000 je pridobil status najstniškega idola.
Prepoved približevanja slavnejšega brata

Aretirali so ga zaradi vožnje pod vplivom alkohola, izrekel je grde obtožbe proti družinskim članom, vključno z bratom Nickom, in kmalu je odšel na rehabilitacijo. Njegov brat Nick Carter, član megapopularnih Backstreet Boys, je še leta 2019 na sodišču zaprosil za enoletno prepoved približevanja, potem ko se je izkazalo, da mu je Aaron grozil s smrtjo in da bo ubil njegovo takrat nosečo ženo in nerojenega otroka.

Primer je šokiral oboževalce, saj je bil Aaron pred tem na turneji z Nickom in je bil spremljevalni vokalist skupine Backstreet Boys.

Profimedia
Njegov brat Nick Carter je član megapopularnih Backstreet Boys.
"Glede na to, da je Aaronovo vedenje postalo alarmantno, nam ne preostane drugega, kot da se zaščitimo pred njim," je takrat na Twitterju sporočil Nick in dodal, da je enako storila tudi njuna sestra Angel Carter. Slavnejši brat je poudaril, da Aarona še vedno ljubi in upa, da bo poiskal pomoč psihiatra.

Aaron Carter je obtožbe takrat seveda zanikal in izjavil, da je šokiran nad obtožbami, kljub temu pa je z družino nadaljeval prepir preko družbenih omrežij. "Daj no, vseeno mi je bolje brez njih. Pusti me pri miru in Michael Jackson mi je rekel, da se bo to zgodilo, in imel je prav," je Aaron zapisal na Twitterju.

profimedia
Pevec je imel vse življenje tudi burno razmerje z zaročenko Melanie Martin, s katero je imel sina Princea.
Spletna stran za odrasle

Pokojni pevec je imel vse življenje tudi burno razmerje z zaročenko Melanie Martin, s katero je imel sina Princea. Velikokrat sta se razšla in pobotala, dan po njegovi smrti pa so Melanio posneli jokajočo pred njeno hišo.

Pred dvema letoma je Carter napovedal svoj prvenec na CamSoda - spletni strani za odrasle, ki gledalcem omogoča, da gledajo 'na stotine deklet na kameri in gledajo seks v živo', in  pojasnil, kaj bo sam počel na svoji pornografski strani. "Skočil bom na klavir in potem počel še kakšne nore stvari, kot je polivanje z vročim voskom, samo prijaviti se moraš, da to vidiš," je rekel takrat.

Pevec je dodal, da ne namerava snemati seks posnetkov, razen če bo zaslužil milijone. "Samo če zaslužim tri milijone dolarjev," je sklenil.

profimedia
Po aretaciji je odšel na rehabilitacijo. Njegov brat Nick Carter, član megapopularnih Backstreet Boys, je še leta 2019 na sodišču zaprosil za enoletno prepoved približevanja.

Duševne težave v družini, sestro obtožil posilstva

Carter je javno spregovoril o duševnih težavah, ki so jih imeli tudi drugi družinski člani. "Zdi se, da teče v celotni družini. Tega nisem želel javno povedati, a moram. Moja sestra Leslie Carter je trpela za bipolarno motnjo," je dejal Carter in jo obtožil, da ga je posilila. To naj bi se zgodilo, ko je bil star deset let in je trajalo tri leta, po njegovih trditvah pa naj bi ga skupaj z njo posilile plesalke na turneji z Backstreet Boys.

Leslie Carter je leta 2012 umrla zaradi prevelikega odmerka v starosti 25 let, Aaron pa ji je na koncu posvetil veliko tetovažo metulja na obrazu.