plodni zvezdnik

Bivši mož Mariah Carey pričakuje že enajstega (in verjetno dvanajstega) otroka

M. T. V.
4. 11. 2022, 10.54
Posodobljeno: 4. 11. 2022, 11.17
Deli članek:

Raper in voditelj Nick Cannon, ki je samo letos že trikrat postal očka, naznanil, da je spet v veselem pričakovanju.

Profimedia
Nick Cannon

Čeprav je glasbenik Nick Cannon še lani napovedoval celibat, očitno iz tega ni bilo nič. Pravkar je svetu naznanil, da pričakuje že enajstega otroka – in to po tem, ko je letos dobil že tri potomce!

42-letnik je najbolj znan po zakonu s pevko Mariah Carey, s katero ima 11-letna dvojčka Moroccana in Monroeja. Ločila sta se leta 2014, Cannon pa je začel razmerje z manekenko Brittany Bell, s katero ima tri otroke: Golden je star pet let, Powerful Queen dve leti, Rise pa je bil rojen pred dobrim mesecem dni.

Vmes je glasbenik zelo očitno hodil še z drugimi dekleti, saj ima še dobro leto dni stara dvojčka Ziona in Zilliona z radijko Abby De La Rosa, le teden dni po dvojčkih se je rodil njegov sin Legendary Love, ki mu ga je povila manekenka Bre Tiesi, pred slabima dvema mesecema pa je postal še očka hčerke Onyx, katere mamica je manekenka LaNisha Cole.

Zdaj pa pričakuje še njegovo 'uradno' dekle Alyssa Scott, s katero sta junija lani dobila sina Zena, a je zaradi raka umrl pri petih mesecih starosti. »To je čudež in blagoslov,« je pod skupno nosečniško fotografijo napisala Alyssa.

Znova pa je noseča (oziroma tik pred porodom) tudi Abby De La Rosa, ki pa še ni povedala, kdo je oče – se pa ugiba, da je zopet Nick, sploh ker na Instagramu ves čas objavila skupne fotografije, med njimi tudi z njunega skupnega 'babymoona' (kar bi lahko prevedli potovanje pred rojstvom otroka):

Nick z dvojčkoma Zionom in Zillionom:

S hčerko Onyx:

Hčerka Powerful Queen:

Sin Golden:

Dvojčka, ki ju ima z Mariah Carey: