Sije od sreče

FOTO: Kuharska mojstrica Ana Roš se po ločitvi stiska k novemu moškemu

P.K.
18. 10. 2022, 11.45
Posodobljeno: 18. 10. 2022, 11.58
Deli članek:

Primorka, ki s svojimi jedmi blesti v Hiši Franko in po svetu nabira lovorike, ki pričajo o njenem neverjetnem kulinaričnem daru, ima za sabo živahno obdobje.

Profimedia
Ana Roš je zaljubljena.

To je bilo v znamenju njenega vzpona na gastronomskem zemljevidu sveta in poslovnih premikih, ki so med drugim nedavno rezultirali v odprtje trgovine z butičnimi izdelki izpod njene roke na ljubljanski tržnici, prav tako v prestolnici, pa je pred tednom dni odprla še pekarno. Poleg tega je zadnje mesece naznanila, da naslednje leto odpira še eno restavracijo na Hrvaškem in sicer v Savudriji v tamkajšnjem luksuznem letovišču.

Zasebno se je sicer razšla z dolgoletnim partnerjem Valterjem Kramarjem, s katerim imata dva otroka, poslovno pa še sodelelujeta. Kdaj točno se je njuna zveza končala, ni znano, je pa o njenem zaključku prvič spregovorila leto dni nazaj v oddaji Ena na ena, v kateri je dejala: "Vsa razhajanja so dolgoročni projekti, dolgotrajni procesi. Zaradi svoje srčnosti in občutljivosti, je ta proces pri nama trajal nekoliko dlje kot pri nekom drugem. Sploh, ker sem želela zaščititi nekaj ljudi, ki mi v življenju ogromno pomenijo, tudi sina in hčerko," je povedala o končanju razmerja s Kramerjem.

Kdo je njen izbranec?

Ana Roš je danes presenetila na Instagramu, kjer je objavila sliko, na kateri se stiska k nekemu moškemu. Pod njuno skupno fotografijo je zapisala nekaj, kar je izdalo, da gre za njeno novo ljubezen: “Spoznala sem te na naključni, skoraj nemogoči pozni včerni pijači, za katero je malo manjkalo, da je ne bi preskočila. Zaljubila sem se v sekundi, in ta sekunda daje občutek desetletja, stoletja. Upam, da bo trajala večno. Lahko to uresničiva," je zapisala. V komentarjih pa so se usule čestitke in dobre želje, da bi jima z Urbanom iz Ljubljane, ki mu je kulinarika tudi blizu, uspelo spisati lepo skupno zgodbo.