konkreten zamik

Le kaj sta "skuhala" Harry in Meghan, da so ju prestavili?

R.T.
18. 10. 2022, 08.38
Posodobljeno: 18. 10. 2022, 08.47
Deli članek:

Zaskrbelo naj bi jih zaradi burnih odzivov.

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle

Njun težko pričakovani prispevek k Netflixovi zbirki naj bi bil zamaknjen – menda si ga ne bo mogoče ogledati prej kot prihodnje leto. Princ Harry in Meghan Markle naj bi v dokumentarcu predstavila svojo ljubezensko zgodbo in še kaj.

Netflixove šefe naj bi pretreslo ogorčenje, ki ga je deležna serija Krona – ustvarjalci naj bi si nekatere scene preprosto izmislili, posneli pa so tudi zadnje trenutke princese Diane tik pred usodno prometno nesrečo leta 1997 v Parizu. Zato se jim menda ne zdi primerno, da bi dokumentarec sussekških predvajali decembra, torej tik za krono.

Kot smo poročali, naj bi sussekška po smrti britanske kraljice Elizabete II. skušala omiliti nekatere izjave, ki so v dokumentarcu, zdaj pa je prišlo v javnost tudi, da nekateri od Harryjevih komentarjev niso skladni s tistim, kar je vključil v svojo knjigo, ki še ni ugledala luči sveta.

Sussekška naj bi v dokumentarcu, ki ga je režirala Liz Garbus, razpravljala tudi o britanskem kralju Karlu III., kraljici soprogi Camilli in princu Williamu.