Dar od kraljice

Meghan Markle je zajokala

R.T.
19. 9. 2022, 17.11
Posodobljeno: 19. 9. 2022, 17.16
Deli članek:

Ko so krsto s kraljico Elizabeto II. prinesli iz Westminstrske opatije, je po licu 41-letne vojvodinje Susseška spolzela solza.

Profimedia
Takole si je Meghan obrisala solzo.

Meghan se je od kraljice skupaj s preostalo družino poslovila na bogoslužju v Westminstrski opatiji. Za to priložnost je nosila uhanov z diamanti in biseri, ki jih je leta 2018 prejela v dar prav kraljice Elizabete II.

Po ceremoniji so krsto prenesli v avto, ki je zapeljal do Hyde Parka in krenil proti Windsorju. Na čelu spremstva krste ob kočiji je bil kralj Karel III., ob njem pa so hodili sestra, princesa Anne, ter brata, princa Andrew in Edward. Krsto sta spremljala tudi njena vnuka, prestolonaslednik princ William in njegov brat Harry.

krenil skozi prestolnico do Hyde Parka. Za krsto, ki bo sedaj nadaljevala pot proti Windsorju, so znova korakali kraljičini otroci. Preostali ožji člani kraljeve družine so sledili v avtomobilih. Kraljica soproga Camilla in valižanska princesa, soproga princa Williama, Catherine sta se peljali skupaj, z njim pa tudi Williamova in Catherinina starejša otroka George in Charlotte. V drugem avtomobilu sta jim sledili Meghan, Harryeva soproga, in Edwardova soproga Sophie.

Profimedia
Meghan je stala ob Camilli, ženi kralja Karla III., ki je prej slišal na ime Charles.