PRIHAJAJO SPREMEMBE

Princa William in Harry zaradi smrti kraljice zakopala bojno sekiro?

M. T. V.
11. 9. 2022, 07.30
Posodobljeno: 13. 9. 2022, 13.09
Deli članek:

Presenečenje: princ William je brata in njegovo ženo povabil, da se njemu in Kate pridružita pred gradom Windsor, da skupaj pozdravijo žalujočo množico.

Profimedia
Takole sta se sprta brata skupaj sprehodila pred žalujočo množico.

Nepričakovano sta so se včeraj pred gradom Windsor skupaj sprehodili princ William z ženo Kate in princ Harry s soprogo Meghan Markle. Vsi oblečeni v žalno črnino so pozdravili množico ljudi, ki so se zbrali, da bi počastil spomin na preminulo kraljico in se hkrati poklonili novemu kralju Karlu III.. Iz Kensingtonske palače so uradno sporočili, da je William Harryja in Meghan povabil, naj se mu pridružita. Menda je želel s tem pokazati složnost v teh težkih časih, je reviji People dejal neimenovani vir.

Ali to pomeni, da bosta kraljeva brata zakrpala svoj hladni odnos? Znano je, da sta se Harry in Mehgan v zadnjih letih oddaljila od kraljeve družine, se preselila v Ameriko in prekinila skoraj vse stike. V Veliki Britaniji sta se pojavila le na nekaterih bolj pomembnih kraljevih dogodkih, nazadnje junija, ko je kraljica praznovala platinasti jubilej, a z Williamom in Kate menda nista govorila. Sta pa takrat (še princu) Karlu prvič predstavila enoletno vnukinjo Lilibet (poleg nje imata še 3-letnega sina Archieja). Morda je imel kralj Karel v svojem inavguracijskem govoru prav, ko je napovedal: »To je za mojo družino čas sprememb.«