po 25 letih

Se Sylvester Stallone ločuje zaradi psa?

R.T.
26. 8. 2022, 08.40
Posodobljeno: 26. 8. 2022, 08.45
Deli članek:

Končuje se eden od najbolj trdnih hollywoodskih zakonov.

Profimedia
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin

Sylvester Stallone in Jennifer Flavin se po 25 letih ločujeta. Menda zaradi psa.

Hollywoodski zvezdnik si je rotvajlerja Dwighta omislil približno takrat, ko je bila njegova soproga v neki restavraciji opažena brez poročnega prstana. Povsem mogoče je, da je bil psiček kaplja čez rob za 54-letno Jennifer.

Zahtevo za ločitev je vložila ona.

Profimedia
Sylvester Stallone

Poročali smo, da si je 76-letni igralec tetovažo soproge prekril s podobo že preminulega bulmastifa Butkusa iz Rockyja. Stallone je sicer zanikal, da sta šla narazen zaradi človekovega najboljšega prijatelja. Kot je dejal, sta preprosto ubrala vsak svojo pot.

Zakonca imata tri hčerke.

Slab sloves

Profimedia
Sylvester Stallone in Dwight

Manekenka je imela le 19 let, ko je leta 1988 v eni od restavraciji v Beverly Hillsu spoznala takrat 41-letnega zvezdnika – bil je sveže ločen od svoje druge žene Brigitte Nielsen. Šest let pozneje jo je dal na čevelj kar preko hitre pošte, ko ji je priznal, da je imel afero z manekenko Janice Dickinson. Ko je test očetovstva razkril, da ni oče njene hčerke Savannah, se je zaročil s playboyjevo zajčico Angie Everhart, a se je raje poročil z Jennifer leta 1997.

Trikrat poročeni igralec je bil trikrat obtožen spolnega napada, a nikoli obsojen. Leta 2001 ga je slačipunca Margie Carr tožila, da ji je strgal oblačila, leto dni pa naj bi jo skušal prisiliti v spolni odnos. 15 let pozneje je bilo objavljeno policijsko poročilo o 16-letnem dekletu, ki je trdilo, da je bila leta 1986, ko je bil poročen z Nielsenovo, prisiljena v spolni odnos z njim in njegovim telesnim stražarjem. Še leta 2017 pa so policisti preiskovalci navedbe, da je v začetku 90. let prejšnjega stoletja v Los Angelesu posilil neimenovano žensko.