VROČE

Nov slovenski zvezdniški parček?

M. T. V.
24. 8. 2022, 13.10
Posodobljeno: 24. 8. 2022, 13.18
Deli članek:

Se kaj plete med pevcem Markom Zebro in igralko Vesno Ponorac?

PR
Vesna Ponorac in Mark Zebra

V videospotu za novo pesem Bora Bora pevca Marka Zebre in Steffania nastopa zapeljiva Vesna Ponorac, ki jo poznamo iz serij Gospod profesor, Gorske sanje in Česnovi. Punca je res vroča, Mark pa je na družbenih omrežjih objavil tudi fotografijo, na kateri jo očitno poželjivo gleda.

Se je med snemanjem videa med njima morda zaiskrilo? »Vesna je prijetna in zelo prijazna punca. Kljub svoji prepoznavnosti in zgodnji karieri je ohranila iskrenost in pristnost. Snemati z njo mi je bilo v užitek, nastopanja pred kamero je res vajena. Sprostila se je v trenutku, ko so se prižgale luči in je režiser zavpil 'akcija'. Pri nekaterih ljudeh preprosto čutiš, zakaj so poslani na svet, in Vesna je definitivno ena izmed njih. Rojena je za svet fotografije in filma, ob vsem tem pa še uživa,« na vprašanje nejasno odgovori Mark.

Se pa 29-letnik toliko raje razgovori o sodelovanju s Steffaniom – fantje iz skupine Game Over so bili njegovi najstniški idoli.

PR
Steffanio je bil njegov najstniški idol.

»Če bi mi kdaj rekli, da bom posnel duet s svojim idolom iz najstniških let, mu ne bi verjel niti v sanjah. Vse pesmi skupine Game Over namreč poznam na pamet že od malih nog, bil sem tudi na njihovi Popstars turneji, in to so spomini, ki mi bodo ostali za vedno. To, da danes ustvarjam in v svet pošiljam skladbo skupaj s Steffaniom, si resnično štejem v čast. To sodelovanje mi je dalo ogromno motivacije, pa tudi zavedanja, da stopam po pravi poti. S Steffaniom sva skozi celoten projekt postala res dobra prijatelja in lahko rečem samo, da so energije stekle in vse je tako, kot mora biti.«