iz prve roke

Playboyjevi zajčici o seksu s Hughom Hefnerjem

R.T.
24. 8. 2022, 10.33
Posodobljeno: 24. 8. 2022, 10.39
Deli članek:

Niso hotele končati na cesti, zato so bile pripravljene požreti marsikaj.

Profimedia
Holly Madison, Hugh Hefner in Bridget Marquardt

Dva Playboyevi zajčici sta se razgovorili o svojem času z ustanoviteljem te revije Hughom Hefnerjem. Obe sta bili z njim v zvezi, ko sta na prelomu tisočletja živeli v njegovem dvorcu. Če kdo, vesta torej Holly Madison in Bridget Marquardt, kako je bilo spati z njim.

Danes 42-letna Holly, ki je s Hefnerjem bila v zvezi med letoma 2001 in 2008, je razkrila, da v seksu s precej starejšim mogotcem ni uživala – ravno nasprotno, damam naj bi bilo to v breme, ki pa so ga prenašale, da ne bi končale na cesti. Vsem naj bi tako bilo v interesu, da z njim opravijo v najkrajšem možnem času.

Zatrdila je še, da ni bilo redko, da se Hefner, ki je leta 2019 preminil star 91 let, med aktom domala ni premaknil – v tem pogledu ga je nič kaj laskavo primerjala s hlodom. Prav tako naj bi se pogosto dogajalo, da je morala z njim spati vpričo drugih deklet, ki so jo med dejanjem brezsramno obrekovale. Ozračje je opisala kot peklensko.

Opisala je tudi, kako je bilo, ko je prvič spala z njim. Tistega dne se je iz Los Angelesa v dvorec vrnila precej opita, ko se je nenadoma znašla pod Hefnerjem – tega naj bi, kot je dejali, v spalnici vsi klicali »očka«.

Skratka, zvezo s Hefnerjem je označila za travmatično, saj da se je pogosto počutila zlorabljeno.

Podobno izkušnjo je delila 48-letna Bridget: prvi seks z njim naj bi bil razočaranje in sramota, saj da je trajal približno minuto.

Obe sta bili tudi kritični do njegovega pomanjkanja higiene, saj da naj bi bila njegova spalnica polna vsakršne robe, tudi spolnih pripomočkov. V njej naj bi bilo tudi več televizij, ki so predvajale pornografijo.