Osvojil dve medalji

Igralec Tom Hardy se dobro znajde tudi na jiu jitsu blazinah

E. J.
23. 8. 2022, 17.43
Posodobljeno: 23. 8. 2022, 18.00
Deli članek:

Priljubljeni igralec resno trenira borilne veščine, ta vikend je tako osvojil dve medalji na humanitarnih dogodkih.

profimedia
Tom Hardy je znan po akcijskih vlogah.

Angleški igralec, ki rad pokaže tudi svojo nežno stran, medtem ko na kavču ali pa na vrtu z mehkim glasom bere pravljice za otroke na kanalu BBC, starejši pa ga poznajo po vlogah v filmih Venom, Pobesneli Max: cesta besa, Vzpon viteza teme, Povratnik... Očitno se tako dobro kot pred kamerami znajde tudi na telovadnih blazinah.

profimedia
Tom Hardy je priljubljen pri otrocih s svojimi CBeebies Bedtime Stories (večerne pravljice za otroke), čeprav je povzročil pravo evforijo tudi med mamami otrok, ki so za BBC povedale, da poslušajo Toma na kavču v rdeči jopici tudi takrat, kadar so same.

Ta vikend se je slavni udeležil dobrodelnega BJJ (Brazilskega Jiu Jitsu) turnirja, na katerem je osvojil zlato medaljo. Mimogrede, Tom Hardy je velik ljubitelj borilnih veščin, občinstvu MMA pa ga poznamo po filmu Bojevnik iz leta 2011. Danes 44-letni Hardy ni dober le pred kamerami. Minuli konec tedna je osvojil celo dve medalji, v disciplini gi in no-gi. V enem od dvobojev je bil njegov nasprotnik ameriški vojni veteran, ki je povedal, da mu je slavni igralec skoraj zlomil roko, ko ga je ujel s palico. Oba dogodka sta bila humanitarne narave, eden izmed njih podpira veterane, policiste NMP in policiste, ki se spopadajo s PTSP, depresijo in anksioznostjo. Hardy ima sicer modri pas v BJJ, v svoji dosedanji filmski karieri pa je večkrat zaigral borca, poroča hrvaška Fight Site.