VEČKRAT ŽALOSTNA KOT VESELA

Pevka potožila: »Nisem želela, da bi moji punci odraščali brez očeta.«

M. T. V.
6. 8. 2022, 07.26
Deli članek:

Srbska diva Nataša Bekvalac priznala, da bi najraje padla v depresijo, a ji to preprečujeta njeni hčerki, za kateri mora skrbeti.

Facebook
Nataša Beklavac

V intervjuju za portal Telegraf je srbska pevka, igralka in manekenka Nataša Bekvalac priznala, da je večkrat žalostna kot vesela, saj je njeno (družinsko) življenje daleč od tistega, kot si ga je zamišljala kot dekle. Za njo so trije veliki porazi, pravi za svoje ločitve. »Če delujem kot pozitivna in ves čas nasmejana oseba, to še ne pomeni, da nisem trajno poškodovana. Ne mislite, da moje srce ne šteje brazgotin in da nisem v nekaterih trenutkih zelo žalostna, ker nimam takšne družine, o kakršni sem sanjala. Zagotovo nisem nikoli sanjala o tem, da bodo moji otroci odraščali brez očeta ali da bom mama samohranilka.« Odkrito je še povedala, da bi se verjetno brez hčerk, 16-letne Hane in 4-letne Katje, že zdavnaj prepustila depresiji. »Ampak ne morem, ker moram Keti zjutraj peljati v šolo, Hana pa ima svoje najstniške težave. A demoni so tu, ves čas za vogalom.«

Hano ima iz prvega zakona s srbskim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, Katjo pa s tretjim možem Luko Lazukićem, od katerega se je ločila, ko jo je le mesec dni po rojstvu brutalno pretepel. Vmes je bila poročena še z rokometašem Ljubomirjem Jovanovićem. Sreče z moškimi res nima in pravi, da ima žalosti dovolj za tri življenja. Kot pove, se 41-letnica sicer ni »zaprla v samostan«, a imata trenutno prednost njeni dekleti. Predvsem pa je raje sama, kot da bi še enkrat šla skozi podoben pekel, kot ji je preživela z nekdanjimi zakonci.