so mu šteti dnevi?

VIDEO: Putin si je nakopal srd upogibalca žlic

R.T.
3. 8. 2022, 14.11
Posodobljeno: 3. 8. 2022, 14.16
Deli članek:

Um je njegovo orožje. Z njim bo šel nad ruski jedrski arzenal.

Profimedia
Uri Geller

Samooklicani jasnovidec, sicer pa slavni iluzionist Uri Geller bo svet potegnil s praga tretje svetovne vojne. Na Twitterju je namreč objavil posnetek, v katerem je ruskega predsednika Vladimirja Putina okrcal zaradi rožljanja z jedrskim orožjem in ga posvaril pred neizbežnim.

Ki je? Svoje namere je razkril v odprtem pismu ruskemu predsedniku, v katerem mu je zagrozil, da bo uporabil vse molekule svoje "umske moči", da bi preprečil napad z jedrskim orožjem.

Gellerja, ki trdi, da je pod krinko delal za izraelski Mossad ter celo ameriško Centralno obveščevalno agencijo (CIA), so k ukrepanju spodbudile govorice, da Putin načrtuje napad na britanske pomorske baze na zahodni obali Škotske.

Kaj je Izraelcu mar za Škotsko? Čeprav s soprogo živi v Izraelu, ima na Škotskem nekaj zemlje.

Geller je zaslovel v 70. letih prejšnjega stoletja, in sicer s svojimi domnevno nadnaravnimi sposobnostmi. Njegov najbolj prepoznavni trik je upogibanje žlic z močjo uma.

Sicer pa je tudi njihov zbiratelj. Lasti si namreč kose tega pribora, ki so nekoč pripadali Napoleonu, Johnu F. Kennedyju, Elvisu Presleyju, Dalajlami in Gandiju.