Ni je v oporoki

Zvezdnica prepričana, da sta se mama in sestra zarotili proti njej

R.T.
3. 8. 2022, 11.06
Posodobljeno: 3. 8. 2022, 11.09
Deli članek:

Sestri sta se precej javno sprli že leta 2012.

Profimedia
Ashley in Wynonna Judd

Ameriška glasbenica Wynonna Judd namerava formalno oporekati mamini oporoki, ki je svoje premoženje zapustila svojemu možu.

Naomi Judd svojih dveh hčera ni vključila v oporoko. Kar pomeni, da Wynonna in Ashley Judd ne bosta dobili nič od 25 milijonov ameriških dolarjev vredne mamine zapuščine.

Pokojnica in Larry Strickland sta bila poročena 33 let, mamina želja pa naj bi botrovala novemu sporu med sestrama – medtem ko naj bi bila mlajša prepričana, da je mama vedela, kaj počne, pa je starejša Wynonna upala, da bo dobila del maminega premoženja. Prepričana naj bi bila tudi, da sta mama in njena 54-letna sestra proti njen skovali zaroto.

Nobena skrivnost ni, da 58-letna Wynonna ni najboljša z denarjem – leta 2014 se je celo zdravila zaradi "denarne motnje".

Sestri sta se precej javno sprli že leta 2012, ko Wynonna ni na svojo poroko povabila ne mame ne Ashley. Slednja je pozneje trdila celo, da je sestra na njen avtomobil namestila sledilno napravo.

Wynonna je z mamo sicer nastopala v zasedbi The Judds. Naomi si je sodila sama 30. aprila, oporoko pa je pripravila novembra 2017.