Gregor Čeglaj že "fasal" tožbo

Sanjski moški brez zadržkov o slovenskih vplivnicah in vplivnežih

E. J.
26. 7. 2022, 10.45
Posodobljeno: 26. 7. 2022, 11.27
Deli članek:

Brez filtra je povedal najgrše stvari o slovenskih vplivnicah in vplivnežih, Teja in Jani Jugovic sta zadevo že predala v pravne roke, presenetila pa je Tejina izjava, da imata 'z gospodom Čeglajem določeno zgodovino."

Osebni arhiv
Gregor Čeglaj obljublja še veliko sočnih in neverjetnih stvari o slovenskih estradnicah in estradnikih, ki nam jih bo razkril v naslednjih zgodbah - če ga prej ne bo ustavila kakšna tožba.

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj, ki se je preselil v ZDA k svojemu bratu, s katerim sta po njegovih besedah odprla že več podjetij in sta zelo uspešna, pa na Slovenijo, kot kaže, nikakor ne more pozabiti. Objavil je namreč posnetek na You Tube kanalu, kjer med namakanjem v morju razlaga, koga vse ne mara in obljubi, da bo razkril vse ’lažne’ slovenske vplivnice in vplivnike. O vsakem pove naravnost, kaj si misli, brez filtrov in zadrževanja pri kletvicah in nespodobnih besedah.

Najprej se je lotil Katarine Benček ter para iz kuharskega šova, Janija Jugovica ter njegove žene Teje Jugovic. »Vse bom razkril, jaz nimam kaj izgubiti, te p**** influencerske pa vse,« je povedal. Za začetek je Katarino Benček označil za ’največje govno’, zmotilo ga je tudi to, da je objavila dokaz, da je za gasilce poslala dobrodelni SMS in najavila, da jim bo še nekaj denarja nakazala. "Vemo, da tega ne bo naredila. Poberi se. 80 odstotkov vplivnežev to objavi samo zato, da objavi. Če pomagaš, tega ni treba kazati. Pošlji in bodi tiho," je povedal Gregor, sicer pa sta prava ’bisera’ po njegovem vplivneža Jani in Teja Jugovic, ki se predstavljata kot ’Coolfotr’ in ’Mamacita’. »Ta dva sta res banani«, je še povedal, saj Jani zdaj želi shujšati z nekimi praški, je porogljivo povedal o vplivnežu, katerega očitno res ne mara. Dejal je še, da ga je Jani verjetno želel izkoristiti za druženje, da bi zaradi njegove slave imel večji doseg na Instagramu. In pri katerem ne varčuje s slabimi besedami – podobno kot pred časom, ko je v neki pogovorni oddaji ocenjeval znane Slovenke od 1 do 10 in bil deležen precejšnjih kritik. Pri Teji ga je zmotilo, da ima 102 tisoč sledilca, saj meni, da jih toliko ne more imeti in da jih je verjetno kupila.

Mediaspeed.net
Teja in Jani Jugovic sta se že odzvala na Gregorjeve besede in zadevo predala v pravne roke.

Zadeva predana pristojnim organom

Teja Jugovic se je na Čeglajeve izjave že odzvala na svojem Instagram profilu, kjer je povedala, da je zadevo predala v reševanje pristojnim organom. »Dobila sem striktna navodila, ne smem se vžigati, zaradi določene zgodovine, ki jo imam z gospodom Čeglajem. Bom pa vztrajala pri tem, da je potrebno svet delat lepši in da to ne more iti kar tako čez,« je dejala. Tudi Jani Jugovic je zadevo že predal v pravne roke, saj je Čeglaja prijavil policiji zaradi blatenja.