Isaac Palma praznoval 31. rojstni dan

Prvič v življenju se je peljal z vlakom

E. J.
25. 7. 2022, 11.12
Posodobljeno: 25. 7. 2022, 11.34
Deli članek:

"Zame je bilo zelo zanimivo, čisto nova izkušnja potovanja," pravi priljubljeni pevec.

Osebni arhiv
Argentinski pevec je za svoj rojstni dan nastopal in pravi, da je to bilo darilo za njegovo srce.

Nedavno je vedno nasmejani argentinski pevec Isaac Palma praznoval svoj 31. rojstni dan, na isti dan pa je tudi nastopal. Se mu to pogosto dogaja, smo ga vprašali. »Moram povedati, da je to praznovanje v Sloveniji čisto drugačno kot je bilo v Argentini, kjer sem prej živel. Tam je ob tem času bolj mrzlo, tukaj pa je že poletje. Odkar sem v Sloveniji, me vsako leto kličejo za nastop za moj rojstni dan in kar nekaj let sem zavrnil, letos pa je bila ravno sobota in sem si rekel: zakaj ne? Že prejšnjo noč sem imel koncert in sem le nadaljeval še naslednji dan. Ni pa lepšega, da lahko pojem za svoj rojstni dan, ker najraje pojem in mi glasba pomeni največ, tako da sem zelo užival in seveda tudi moji poslušalci. Na koncu so mi tudi zapeli Vse najboljše in bil sem res vesel, to je bilo darilo za moje srce,« nam je povedal Isaac.

osebni arhiv
Tako mu je čestitala žena Patricija.

Čestitala mu je žena Patricija, ki mu je podarila rdečo vrtnico, a še skoraj boljše darilo je bilo doživetje za hčerkin 3. rojstni dan, ki ga je Isabella praznovala malo pred Isaacom. »Ne vem, kdo je bolj užival, Isabella ali jaz. Peljali smo se z vlakom! To je bilo zame prvič, da sem potoval z vlakom, še nikoli nisem! Prvič je bilo tudi za hčerko Isabello, žena Patricija pa je že tako potovala. Peljali smo se iz Ptuja do Celja, tam nekaj pojedli in popili in se odpeljali nazaj. Zame je bilo zelo zanimivo, čisto nova izkušnja potovanja, oba z Isabello sva tiho gledala skozi okno in uživala v zvoku tračnic.«

osebni arhiv
Isaac Palma in Il Divji so skupaj nastopili na letošnjih Melodijah morja in sonca, zdaj so pesem in videospot z naslovom Zdaj je čas.