Hajdi Korošec Jazbinšek

FOTO: Fatalna ženska odprla že drugo trgovinico, ki je med drugim tudi Unicefova varna točka

R.T.
17. 6. 2022, 10.23
Deli članek:

Hajdi Korošec Jazbinšek, fatalka leta in mamica dveh otrok, ki jo je širša javnost spoznala po njenih otroških hitih: Naš kuža, Oblečem si oblekico in še mnogih drugih, je včeraj v središču Ljubljane še uradno odprla že svojo drugo trgovinico.

whynot.si
Na otvoritev so prišli tudi številni znani.

Otvoritve se je udeležilo ogromno znanih Slovencev, med drugimi Ana Praznik, Tinkara Fortuna, Nina Grilc, Omar Naber, Dejan Dogaja, Tina Trstenjak, David Urankar in drugi. Za dobro glasbo pa je poskrbel Žan Serčič.

Želi si, da to ne bi bila samo še ena otroška trgovina

Hajdi.si ni samo trgovinica, je mnogo več!

Ponosni smo, da tudi v Ljubljani pridobivamo naziv: Unicefove varne točke, kamor se bodo lahko zatekli starši in otroci v stiski. Mamicam ponujamo tudi intimni kotiček, kjer lahko v miru previjejo in podojijo svojega malčka. Na voljo imajo tudi brezplačno izposojo vozička ali poganjalca, kuhinjo, kjer lahko pogrejejo mleko in spijejo kavo, da se okrepčajo. Prav tako pa v Hajdi.si nismo pozabili na očke, ki se lahko med nakupom spočijejo na udobni zofi in spijejo kaj hladnega.

whynot.si
Na otvoritev so prišli tudi številni znani.

Hajdi pa so ob otvoritvi prišli podpret tudi številni znani, od mamic do športnikov, TV voditeljev, pevcev in igralcev, ki so se vsi v en glas strinjali, da je Ljubljani manjkal takšen kotiček. Ob dobri glasbi in druženju je popoldne v centru Ljubljane minilo v prijetnem vzdušju.

"Od mamice za mamice," se glasi Hajdin slogan, ki ob koncu doda: "želimo biti drugačni, zato delamo na tem, da se približamo staršem in jim starševstvo, ki je že tako ali tako nekaj najlepšega narediti še lepše."

program eko šola
Hajdi Korošec Jazbinšek je odprla novo trgovinico.