Snubcev ji ne manjka

Nada je pred vrati našla velik šopek in skrivnostno sporočilo

Eva Jandl
26. 5. 2022, 05.38
Deli članek:

Prejšnji teden smo dočakali finalno oddajo priljubljenega šova Ljubezen po domače in videli, da je skupaj ostal le en par, preostale pa so puščice ljubezni zgrešile. Med njimi tudi Nado Zajc, ki pa ji snubcev danes ne zmanjka – pokazala nam je, kaj jo je včeraj zjutraj pričakalo pred vhodnimi vrati.

POP TV
Danes Nada pravi, da se je v ljubezenski podeželski šov prijavila v trenutku slabosti, a ji za to izkušnjo ni prav nič žal.

»Že eno leto je od tega šova, mislim, da je bil prav ta letni čas, ko smo začeli snemanje,« nam je prijazno povedala Nada, ko smo jo vprašali, v kakšnem spominu ji je ostalo snemanje ljubezenskega podeželskega šova.

»To je bila res dobra izkušnja in prav nič mi ni žal. Z mojimi kandidati smo se imeli lepo, vsi so bili dobrovoljni, brez posebnih izpadov. Stikov pa nismo ohranili, danes se nič ne družimo in ne kličemo.«

Nadi v šovu žal ni uspelo najti ljubezni. »Že na začetku, kar takoj sem videla, da ne bo nič,« se spominja. »Dvorili so mi, malce naročeno in malce zares, saj veste, kako je v življenju.« Tako je ostala samska, a nasmejana. »Imam veliko prijateljev in prijateljic, gremo ven in se zabavamo, vendar se ne dogaja nič resnega. Tako, kot mi je bilo lepo že prej, mi je lepo tudi zdaj, zaposlujem se z delom okoli hiše in prijatelji. Kaj naj rečem, imela sem slab trenutek, pa sem se prijavila v ta šov, a žal mi ni.«

Osebni arhiv
Skrivnostnega oboževalca, ki jo je presenetil s šopkom in telefonsko številko, ni poklicala. »Jaz moških ne kličem,« je povedala.

Sporočila, vabila, rože...

A Nadi po šovu snubcev ne zmanjka. »Prav danes sem pred vhodnimi vrati našla velik in zelo lep šopek, zraven pa je bila vizitka s telefonsko številko,« nam je povedala in nam tudi poslala fotografijo lepega šopka, sicer pa dobiva tudi druga lepa sporočila in vabila.

Nada je sicer v šovu na romantično pot0vanje povabila Ivana Kirbiša, a med njima ni bilo kemije, in čeprav so mnogi upali, da bo iskrica preskočila, se to ni zgodilo. Za Nado se je zagrel tudi Ibrahim Nouhoum, vendar se prav tako ni izšlo. A Nada je s svojim televizijskim nastopom očitno navdušila precej drugih snubcev, ki ji zdaj pošiljajo sporočila in cvetje.

Sama je sicer voditeljici Tanji Postružnik Koren dejala, da je morda res prezahtevna s svojimi merili, kakšnega človeka išče, a kot pravi, nad ljubeznijo še ni obupala, rož pa se je prav razveselila.

Voyo / POP TV
Voditeljici Tanji Postružnik Koren je priznala, da je morda res prezahtevna pri iskanju partnerja.