SPET USTVARJAJO

Mario Pešić po štirih letih spet s skupino

M. V.
25. 5. 2022, 13.25
Posodobljeno: 25. 5. 2022, 13.30
Deli članek:

Skupina The Sticky Licks je po pavzi spet ustvarjalna: izdali so nov singel in se vračajo na koncertne odre.

arhiv izvajalcev
The Sticky Licks

Štiri leta oziroma natanko 1404 dni je minilo od zadnjega koncerta skupine The Sticky Licks, ki jo sestavljajo Mario Pešić, ki ga gledamo v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Matic Burazer, Janez Rotman, Primož Verdinek in Bratko Zavrnik.

»Gnezdili smo. En je dobil otroka, en si je iskal službo ali pa se nam na splošno ni dalo. Rabili smo kreativno pavzo, zato imamo zdaj še več zagona,« odsotnost pojasni frontman Mario.

A zdaj so se fantje odločili izkoristiti prepoznavnost, ki jo je Mariu prinesla oddaja, in so nazaj z novim singlom z naslovom Nama je lepo. »Besedilo govori o tem, da je vse stvari lepše početi v dvoje – pa naj bo to partner, band, prijatelj, kdorkoli, saj je uživanje v stvareh bolj pomembno, kot kopičenje materialnih dobri, saj na koncu, ko pride teta s koso, imamo vsi isti zaključek.«

Skupina namerava poleti izdati še tri pesmi, a če so prej prepevali v angleščini, zdaj prisegajo na materni jezik. »Zdaj ustvarjamo izključno v slovenščini in ugotovili smo, da nam je to fajn,« so sklepčni glede nove strategije.