Obljublja jogo

Svobodna Britney sporoča, da je noseča

R.T.
12. 4. 2022, 06.42
Posodobljeno: 12. 4. 2022, 06.56
Deli članek:

Nekoč priljubljena popevkarica Britney Spears je razkrila, da s partnerjem Samom Ashgarijem pričakuje otroka.

Profimedia
Britney, Ashgari in njun psiček, na poti pa je otročiček.

40-letnica ima že dva otroka iz prejšnjega zakona, danes sta oba že v najstniških letih, Jayden je star 15 let, Sean pa 16. Toda Britney si je že nekaj časa želela naraščaj z zaročencem, 28-letnim Samom Ashgarijem, osebnim trenerjem, ki se preživlja tudi z manekenstvom. Pop zvezdnica pa ni smela imela govoriti in početi, kar je hotela, saj je bila do lanskega poletja pod nadzorom očeta. V pogodbi o skrbništvu nad njenim premoženjem je bilo zapisano, da se ne sme sama odločiti za nosečnost ali se poročiti po lastni izbiri.

Britney je zaslovela že kot najstnica, leta 2007 pa je na očeh javnosti doživela živčni zlom. Zaradi več dogodkov, ki naj ne bi pričali o njenem dobrem psihičnem stanju, je skrbništvo, kar se je takrat zdelo sporno ali vsaj nenavadno, nad njo prevzel oče. Po dolgotrajnih pravnih bitkah se je lansko poletje oče vendarle odrekel skrbništvu, ki naj bi ga izkoriščal tudi za črpanje hčerinega denarja.

Kakorkoli, Britney spet odloča sama. Novico o nosečnosti je razkrila na Instagramu, svojim sledilcem pa obljubila, da bo vsak dan izvajala jogo. To naj bi ji zelo koristilo, saj se je, kot je obenem priznala, v času prve in druge nosečnosti soočala z depresijo.