Jan Plestenjak

Je poroka glasbenika res v načrtu še letos?

Nejc Simšič
16. 2. 2022, 20.48
Deli članek:

Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov, Jan Plestenjak, se je na praznik zaljubljenih končno »opogumil« in širni Sloveniji razkril, katera lepotica je omrežila njegovo srce.

m24.si
Jan Plestenjak pravi, da je njegova ljubezen z Laro čista, močna in nerazložljiva.

Družbena omrežja so na najbolj zaljubljeni dan v letu preplavile izpovedi ljubezni in fotografije parov, med katerimi je bilo tudi ogromno znanih obrazov.

Poleg svežezaročene zmagovalke MasterChefa Sare Rutar ter prav tako ravnokar zaročenega glasbenika Tima Koresa - Korija in njegove izbranke Julije Veleski, ki je na letošnjih Talentih navdušila v duu De Liri, je valentinovo dobro izkoristil tudi priljubljeni šarmer, glasbenik Jan Plestenjak, o katerem se je že nekaj mesecev šušljalo, da je srečno zaljubljen. V začetku tedna je Jan končal govorice in ugibanja, širni Sloveniji je namreč prvič pokazal svojo srčno izbranko. Spomnimo, novica, da je Plestenjak znova zaljubljen, je v javnost pricurljala lani, ko so številni slovenski mediji poročali, da je pevčevo srce osvojila 24-letna Štajerka, s katero naj bi že razmišljala tudi o poroki, več pa nikoli ni povedal.

A zdaj je jasno, da je Janova lepotica Lara Pernek, bodoča magistrica ekonomije, doma iz Rošnje v občini Starše, in zdi se, da je njuna ljubezen iz dneva v dan močnejša. Jan je bil vedno zelo zadržan pri razkrivanju informacij o svojem ljubezenskem življenju medijem in javnosti, zato je bilo pravo presenečenje, da prav na valentinovo naredil to lepo in romantično izjemo. Na družbenih omrežjih je namreč delil njuno skupno fotografijo in zapisal: »Čista, močna in nerazložljiva – ljubezen.« V intervjuju v oddaji Vikend paket je celo priznal, da je glede poroke »kar nevarno« in da je tako samo še vprašanje časa, kdaj si bosta zaljubljenca izmenjala poročne zaobljube. Bomo že letos doživeli poroko leta?