Lomila stole in postelje

FOTO: Porabila več kot 120 tisoč evrov za največjo zadnjico na svetu

P.T.
16. 2. 2022, 20.57
Posodobljeno: 16. 2. 2022, 21.26
Deli članek:

Vse se je začelo, ko je začela telovaditi v telovadnici in se z vadbo začela ukvarjati s povečanjem zadnjice. Ko ni dosegla želenih rezultatov, se je obrnila na plastično kirurgijo in od takrat imela skupno šest operacij povečanja zadnjice.

Profimedia
27-letna Švedinja Natasha Crown je imela do zdaj že šest plastičnih operacij v vrednosti skoraj 130.000 evrov, prvo operacijo pa je imela pri komaj 20 letih.

A kljub temu, da ji je videz všeč priznava, da ji njeno telo težko pripomore najti razmerje, saj se je moški pogosto "preveč bojijo" in ne prenesejo njenih oblin.

''Želim imeti največjo zadnjico na svetu. Zame večja kot je zadnjica, tem bolje. Moje zadnje razmerje je bilo pred sedmimi leti. Sem precej ekstremna, zato mislim, da se me ljudje bojijo. Moški se me izjemno bojijo,'' – je povedala Švedinja Natasha Crown.

Po zadnji operaciji je Natashina zadnjica velika kar 198 centimetrov. Da bi dosegla to velikost, se je morala zelo potruditi, zato je pred operacijo pojedla kar šest kilogramov čokoladnega namaza in veliko ostale kalorične hrane, da bi imela čim več maščobe, ki so ji jo zdravniki kasneje vbrizgali v zadnjico.

''Uporabila sem svojo rit za lomljenje stolov, postelj in celo ljudi. Vedno sem bila drugačna. Ženske v tej državi mislijo, da morajo izgledati lepo, vendar mislim, da morajo ljudje videti, kako bi v resnici morali izgledati,'' je povedala za švedskim kolegom.