SPET OČKA

Nick Cannon bo dobil osmega otroka

M. V.
1. 2. 2022, 12.24
Posodobljeno: 1. 2. 2022, 12.32
Deli članek:

Le dva meseca po smrti 5-mesečnega sina pevec pričakuje novega otroka. Z novo žensko.

Profimedia
Nick Cannon in Bre Tiesi

41-letni glasbenik Nick Cannon, nekdanji mož Mariah Carey in oče njenih dvojčkov, je v svoji oddaji naznanil, da bosta z manekenko Bre Tiesi dobila naraščaj, in sicer sina. Za Bre bo to prvi otrok. »Moj sin. Obkroža te toliko ljubezni. Mamica in očka komaj čakata, da te spoznata,« je 30-letnica napisala na Instagramu ob fotografijah z zabave, kjer sta razkrila otrokov spol.

Za Nicka pa bo to že osmi otrok: z nekdanjo ženo Mariah Carey ima 10-letna dvojčka Monroe in Maroccana, z manekenko Brittany Bell 5-letnega sina Goldena in enoletno hči Powerful Queen, z didžejko Abby De La Rosa ima 8-mesečna dvojčka Ziona in Zilliona, z manekenko Alysso Scott pa sta konec lanskega junija dobila sina Zena, ki pa je decembra lani umrl zaradi tumorja na možganih.

Ima torej sedem otrok s štirimi različnimi ženskami, v dobrem letu dni je posta oče kar štirih. »Verjetno že vsi veste, da imam veliko otrok. Vse imam iskreno rad in vsak je nekaj posebnega,« je povedal ter dodal, da je sam iz velike družine, zato si je vedno želel veliko otrok – in bog ga je uslišal.