Ljubezen v nemogočih razmerah

Saša Mihelčič je živ dokaz, da nikoli ne veš, kdaj te sreča ljubezen

A. C./revija Lady
30. 1. 2022, 19.12
Deli članek:

Igralka SNG Drama Ljubljana in priljubljen obraz televizijskih nanizank, Saša Mihelčič: "iz dolgih pogovorov z maskami na obrazu je najino druženje preraslo v to, kar imava danes."

Osebni arhiv
Igralko Sašo Mihelčič je osvojil šarmantni Zoran.

In četudi mnogi tarnajo, da se ne da spoznati sorodne duše, ona na to samo odmahne z roko, saj je že kar nekaj časa srečno zaljubljena. »Z Zoranom sva se spoznala ravno v začetku pandemije, prek skupnega zanimanja. In iz dolgih pogovorov z maskami na obrazu je najino druženje preraslo v to, kar imava danes. Midva sva dokaz, da se da tudi v najbolj nemogočih razmerah. Oba sva ljubitelja lepega, umetnosti, potovanj, vzljubil je meni drag, večen Pariz. Oba se rada gibava, sva športno aktivna. Veliko se smejiva, pogovarjava, veselje najdeva v vsakodnevnih rečeh. Znava si narediti navaden dan zelo poseben,« veselo pove igralka, za katero je bilo leto, ki se je končalo, zelo pestro, polno zanimivih projektov.

Nekateri so končani, drugi še potekajo. Zelo pa se veseli 8. marca, ko bodo na RTV Slovenija predvajali igrano dokumentarni film Zofka Kveder, v katerem upodablja našo pomembno pisateljico. »Snemala sem tudi nadaljevanko, ki se trenutno predvaja na Pop TV. Sodelovala sem z Narodno galerijo, posnela sem zgodbe slik v slovenščini in francoščini, naslednji teden pa imam premiero predstave Vse OK v matični hiši na velikem odru SNG Drama,« je zadovoljna igralka.